Valencia'ya durmak yok! Bu sezon sadece 2 kez...
21.10.2021 - 09:53
1/5
Fenerbahçe, bu akşam Kadıköy'de Antwerp'i konuk edecek. Geçtiğimiz hafta ligde alınan Trabzonspor yenilgisi sonrası liderliği rakibine kaptıran sarı-lacivertliler, Avrupa'da kazanarak moral bulmak istiyor. Grupta 1 puanı bulunan sarı-lacivertliler şansını sürdürmek için galip gelmek zorunda. Fenerbahçe'nin Belçika ekibi karşısındaki en büyük kozu ise Enner Valencia olacak. Ekvadorlu yıldız bu sezon adeta dinlenmeden forma giydi.

2/5
Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor'a 3-1 yenilen Fenerbahçe, liderliği bordo-mavili takıma kaptırdı. Sarı-lacivertli takımda gözler Avrupa arenasında. Grupta oynadığı ilk 2 maçta 1 puan alabilen Kanarya, bu akşam Antwerp'le karşılaşacak.

Frankfurt ile berabere kalan, Olympiakos'a ise kaybeden sarı-lacivertliler, Belçika ekibini yenerek grupta iddialı bir konuma gelmek istiyor.

3/5
Fenerbahçe'nin bu maçtaki en büyük kozu ise Enner Valencia olacak.

4/5
Milli takım için gittiği Ekvador'dan uzun bir yolculuğun ardından dönüp Trabzon'da sahaya çıkan Enner Valencia, bugün Antwerp'e karşı da as kadroda yer alacak.

5/5
Bu sezon lig ve Avrupa'da 5 kez ağları havalandırıp 3 asist yapan tecrübeli oyuncu, ligin ilk haftası ve Avrupa Ligi elemelerindeki bir maç dışında tüm resmi karşılaşmalarda görev yaptı.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol