Juventus, Fenerbahçe'nin yıldızına talip oldu! İtalyan basını duyurdu
20.10.2021 - 23:20
1/9
UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun üçüncü haftasında Royal Antwerp'i konuk edecek Fenerbahçe ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A devi Juventus, sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcusunu transfer etmek istiyor.

İTALYANLAR DUYURDU

Vitor Pereira yönetiminde Royal Antwerp mücadelesi hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. İtalyan basınında yer alan Calcio Mercato, Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusuna Juventus'un transfer teklifinde bulunma hazırlığında olduğunu belirtti.

2/9
RAKİP ANTWERP

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun üçüncü haftasında Fenerbahçe, Belçika ekibi Antwerp ile karşı karşıya gelecek. Mücadele Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak. Karşılaşmada Rusya Futbol Federasyonu’ndan Sergey Ivanov düdük çalacak. Fenerbahçe – Antwerp mücadelesi 21 Ekim Perşembe günü 19:45’te başlayacak.

3/9
MERT HAKAN TAKIMLA ÇALIŞTI

Yarınki mücadele öncesinde Mert Hakan Yandaş antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışırken, Serdar Aziz çalışmalarını özel program dahilinde bireysel sürdürdü.

4/9
SAMATTA VE FREY CEVABI

Fenerbahçe'ye konuk olacak Belçika ekibi Royal Antwerp'in teknik direktörü Brian Priske, müsabakadan galip ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Sezon başında Fenerbahçe'den kadrolarına dahil ettikleri Mbwana Samatta ve Michael Frey ile ilgili bir soruya Priske, “Kendilerini Royal Antwerp için kanıtlamak istiyorlar. Çok çalışkan ve azimli oyuncular“ cevabını verdi.

5/9
JUVENTUS'UN HEDEFİ SZALAI

İtalya basınından Calcio Mercato, Fenerbahçe forması giyen Attila Szalai ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Çizme basınında yer alan habere göre; Serie A devi Juventus, Macar savunmacıyı transfer etmek istiyor.

6/9
CHELSEA VE ATLETICO DA DEVREDE

Öte yandan haberin detayında Atilla Szalai için Juventus'un ciddi rakipleri olduğu da belirtildi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ile İspanya La Liga temsilcisi Atletico Madrid'in de Attila Szalai ile ilgilendiği kaydedildi.

7/9
35 MAÇTA 3 GOL

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı 23 yaşındaki stoper, sarı-lacivertli formayla 35 resmi maçta şans buldu. Savunmadaki oyunuyla alkış toplayan genç savunmacı aynı zamanda 3 gol kaydetti.

8/9
SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

Apollon Limassol'den geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Attila Szalai, Fenerbahçe ile 2025'e kadar sözleşme imzaladı. Ali Koç'un başkanlığını yürüttüğü sarı-lacivertliler, bu transfer için Apollon Limassol'e 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

9/9
GÜNCEL DEĞERİ 11 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin transferi için rekor bir bedel talep etmesi beklenen Attila Szalai'nin güncel piyasa değeri ise 11 milyon euro olarak gösteriliyor. Dev kulüplerin peşinde olduğu tecrübeli savunmacı Macaristan Milli Takımı'nda da değişilmez isimler arasında yer alıyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol