Volkan Demirel: "11'e 11 olsa Fenerbahçe kazanırdı"
17.10.2021 - 23:17
1/7
Volkan Demirel, Trabzonspor'un 2-1 kazandığı Fenerbahçe maçını beIN Sports ekranlarında değerlendirdi. İşte Volkan Demirel'in sözleri...

2/7
“10 KİŞİYE RAĞMEN İYİ KAPATTI“

Fenerbahçe merkezi iyi kapattı 10 kişi kalmasına rağmen. Penaltı olmasa maç 1-1 bitebilirdi. Cornelius girince orta oyununa döndü maç. Ben bugünkü Trabzonspor oyununda yan pası yadırgamadım. Crespo çok tartıştığımız bir isim, çok koştu, mücadele etti. Onu da tebrik etmek lazım.

3/7
“DEĞİŞİKLİKLER BİRAZ GEÇ“

Gustavo da hem stoperde, hem merkez orta sahada iyi mücadele etti, iyi kapattı. Fenerbahçe'de 2. yarıdaki değişiklikleri geç buldum. Pelkas'ı biraz daha önceden oyuna atabilselerdi, topu tutabilme adına daha faydalı olabilirdi. Skordan sonra konuşmak tabii ki çok kolay.

4/7
“FENERBAHÇE İYİ HAZIRLANMIŞ“

11'e 11 oyunda Fenerbahçe gerçekten golden sonra oyuna hükmedecekti. Tamamen yerleşmiş bir görüntüsü vardı. Fenerbahçe aslında maça iyi hazırlanmış, maçın başından itibaren bunu hissettik. Dönen toplar olsun, skor olsun, her şey Fenerbahçe'nin lehine giderken 24. dakikada kırmızı kartla oyunun rengi değişti.

5/7
“FRİKİKTE BİR PANİK HAVASI“

Bazı takımlar baraj arkasına oyuncu koyuyor. Baraj arkasına yatıyorsanız, topa baksanız belki geçişini engelleyebilirsiniz. Osayi kaleciye bakıyor. Gustavo bir direğe gidiyor, direkten çıkıyor, Nwakaeme Altay'ın önünü kapatıyor, bir dağınıklık var. Bir panik havası var.

6/7
“ALTAY BİR KEZ DAHA AYNISINI YEDİ“

Bu zeminde uzandığınızda kayarsınız. Yanılmıyorsam Altay, bir kere daha böyle bir gol yedi geçen sene. Kaygan zeminde tokatlayabiliyorsanız tokatlayın. Tokatlasa yana doğru kurtarış olabilirdi, Altay'ın top elindeyken gol oluyor. Şanssız bir pozisyon ama bir dağınıklık var.

7/7
“SZALAI YERİNE KENDİNİ DİNLEMELİ“

Bazı kaleciler, penaltıyı atacak oyuncuların penaltılarını izlerler. Altay'ın da yaptığını biliyorum, tahmin ediyorum diyeyim. Her zaman aklınızdan geçen doğrudur. Szalai'nin penaltıda gelerek söylediği şey, Altay'ın ortada kalmasının nedeni olabilir. Başkasının düşündüğünü yapmaktansa, kendi düşündüğünü yapmak daha mantıklı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol