Vitor Pereira: "Ligin en iyisi olduğumuzu ispat edin"
17.10.2021 - 14:34
1/5
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Trabzon derbisi öncesinde dün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan son antrenmanda oyucularına motive edici bir konuşma yaptı.

2/5
“LİGİN EN İYİSİ OLDUĞUMUZU İSPAT EDİN“

“Sahada ne yapacağını biliyorsunuz“ diyen Portekizli teknik adam, “Lideriz ve ilk derbi maçımıza çıkıyoruz. En iyiler en zor maçlarda belli olur. Trabzon deplasmanında bu ligin en iyisi olduğumuzu ispat edin“ diye konuştu.

3/5
“KAZANALIM, ZİRVEDE YALNIZ KALALIM“

Pereira şu ifadeleri kullandı: Çok iyi hazırlandık sakatlarımız da bir bir geri döndü. Sadece sahaya çıkacak olan değil kenardan gelcek oyuncularımızda da yüksek bir kaliteye sahibiz. Geriye sadece gücümüzü ve potansiyelimi sahaya yansıtmak kaldı. Trabzonspor'u sahalarında yenelim ve zirvede yalnız kalalım.

4/5
“SON VURUŞLARDA SAKİN OLMALIYIZ“

Bu maçtaki en büyük rakibimiz savunmadan çıkarken yapacağımız top kayıpları ve ardından savunmada eksik yakalanmak olur. En büyük dikkati 1. bölgeden çıkmaya vermeliyiz. Basit ve çabuk oynamalıyız. Kaptığımız toplar en büyük kozumuz olacak. Son vuruşlarda sizlerden sakinlik ve beceri bekliyorum.

5/5
“TARAFTAR BASKISI OLACAK“

Pereira ayrıca, “Siz mücadele edin, gerisi gelecek. Bu ligin en güçlü takımıyız. Bunu sahada göstereceğiz. Büyük bir taraftar baskısı olacak. Ancak sakin olmalıyız“ diyerek de uyarılarda bulundu. (Takvim)

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol