10 maddede Fenerbahçe'de son durum
17.10.2021 - 14:29
1/12
Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Sabah Gazetesi'nden Vokan Demir, 10 maddede Fenerbahçe'nin son durumunu yazdı.

2/12
ÖNEMLİ İSİMLER TAKIMA KATILDI

F.Bahçe milli arayı sakat oyuncuların dönüşüyle değerlendirdi. Tisserand, Sosa, İrfan Can gibi önemli isimler takıma katıldı. Bu oyuncular maç takviminin boşluğunu güçlendirme çalışması yaparak geçirdi.

3/12
OYNAMAYA EN YAKIN İSİM SOSA

Takıma dönen futbolcular arasında oynamaya en yakın isim fiziksel olarak Jose Sosa... Vitor Pereira, tecrübeli oyuncusunu bugün Gustavo'nun yanında değerlendirmeyi planlıyor. Sosa 90 dakikayı çıkaramazsa alternatifi Zajc olacak.

4/12
MESUT'UN LİDERLİK YAPMASI BEKLENİYOR

Sarı-lacivertlilerde son 3 resmi maça 11 başlamayan Mesut Özil'in durumu en çok merak edilen konulardan biri... Mesut'un zorlu deplasmanda takıma dönerek liderlik yapması bekleniyor.

5/12
SERDAR AZİZ SAVUNMANIN DENGESİNİ BOZDU

A Milli Takım'ın Norveç ile karşılaştığı mücadelede göz kapağı yırtılan Serdar Aziz, savunmanın dengesini bozdu. Tecrübeli oyuncu bugün sahada olmayacak. Yerine oynaması muhtemel isim ise Tisserand.

6/12
MİLLİ TAKIMLARDAN DÖNENLERE PROGRAM

Milli takımlardan dönen yabancılar dinlenmeye yönelik program uyguladı. Savunmanın temel isimleri Attila Szalai ve Kim Min- Jae, bu maçta takımdaki yerini alabilecek. Valencia ise kulübeden gelecek.

7/12
PLAN, SERDAR DURSUN ÜZERİNDE KURULDU

Hücum hattında plan, Serdar Dursun üzerine kuruldu. A Milli Takım'la çıktığı ilk maçta ilk golünü atan Serdar, Vitor Pereira'nın en uçta kullanacağı isim olacak. Alternatifi ise Mergim Berisha.

8/12
SOLDA BELİRSİZLİK HAKİM

Hücum bölgesinin solunda belirsizlik hakim. Diego Rossi, Dimitris Pelkas ve Mergim Berisha bu forma için aday isimler. Şu anda Diego Rossi'nin önde olduğu ifade ediliyor. Maçın gidişatına göre Pelkas hamlesi gelebilir.

9/12
“LİGİN KADERİNİ ETKİLEYECEK MAÇ DEĞİL“

Vitor Pereira, futbolcularına sürekli “Bu maç ligin kaderini etkileyecek maç değil“ diyerek takımın üzerindeki baskıyı azaltmayı planlıyor. Talebelerinden sadece her zamanki mücadeleyi talep ederek “Gerisi zaten gelecek“ diyor.

10/12
TARAFTARLAR HAFTA BOYU MOTİVE ETTİ

F.Bahçe taraftarı uzun yıllar olduğu gibi yine Trabzon deplasmanında olmayacak. Taraftarlar hafta boyu Samandıra'ya giderek tesislerin giriş çıkışında takıma destek olup oyuncuları motive etti.

11/12
EKSTRA PRİM YOK

Yönetim maç öncesinde herhangi bir açıklama yapmayarak gerilimi tırmandırmamayı seçti. Sarı-lacivertlilerde bu maça ekstra bir prim de konulmadı. Bu performans devam ederse ilerleyen haftalarda takıma bir ödül düşünülüyor.

12/12
2

Pereira daha önce Avcı'ya 2 kez rakip oldu. F.Bahçe'nin hocası, Avcı'nın başında olduğu Başakşehir'i deplasmanda 1-0 yenerken, Kadıköy'de 2-1 mağlup oldu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol