Attila Szalai: "Transfer ilgisi mutlu ediyor"
16.10.2021 - 18:06
1/9
Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai, iyi performansının sırrını açıkladı ve Avrupa'dan kendisine olan transfer ilgisiyle ilgili konuştu. İşte Szalai'inin sözleri...

2/9
“3 GÜNDE BİR MAÇ YAPIYORUM“

Milli Takım ile Dünya Kupası elemelerinde maçlara çıktım. 15 Ağustos'tan bu yana 3 günde bir maçlar oynuyorum, bu yüzden şanslıyım. Maça çıkıyorum, rejenerasyon idmanı, taktik idmanı ve ardından tekrar maç. Tanrı'ya şükürler olsun. Her detaya ayrı ayrı dikkat ediyorum, bu yüzden şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

3/9
“BENİM AİLEM SPORCU“

Her şeye dikkat ederim. Benim ailem de sporcu. Babam futbolcu, annem hentbol ve atletizm ile ilgilendi. Annem bana maçlardan önce ne yemem gerektiğini anlatıyor. Nasıl çalışacağımı öğretiyor. Avusturya'da akademik bir sistemin içindeyken profesyonelliğin ne olduğunu keşfettim. Sporcu beslenmesi nasıl olur, nasıl dinlenmelisin, nasıl çalışmalısın, bunları tecrübeledim. Bu bir öğrenme süreci, bu spor kompleks bir spor. Her detaya ayrı ayrı dikkat etmek gerekiyor.

4/9
“YÜZDE 1 BİLE BÜYÜKTÜR“

Bir kişi, günde yüzde 1 gelişebiliyorsa, günümüz futbolunda büyük bir fark yaratabilecektir. Maçları milimetreler, santimetreler belirliyor.

5/9
“SISKA BİR ÇOCUKTUM“

Ben sıska bir çocuktum. Çok fazla çalıştım, düzenli beslendim, iyi dinlendim. Vücut çalışırken bilinçli hareket ettim. Zamanla bir sistem içinde hareket etmeye başlıyorsun.

6/9
“TESİSLER İNANILMAZ“

Fenerbahçe'nin tesisleri gerçekten inanılmaz, Avrupa'nın elit kategorisinde. 24 saat çalışan bir mutfak var, idman saatleri dışında da plan dahilinde yemek yiyebiliyorsun. Menü bir diyetisyen tarafından hazırlanıyor ve her oyuncunun protein, karbonitrat dengesini sağlaması hedefleniyor.

7/9
“ÖZEL BİR ANTRENÖRÜM VAR“

Bana özel bir antrenör var. Çalışmalar öncesinde ısınma ve sonrasında rejenerasyon idmanlarını düzenliyor. Ya da güçlenme üzerine çalışıp çalışmayacağımı belirliyor.

8/9
“AİLEDEN FAZLA GÖRÜŞÜYORUZ“

Milli Takım'da da, Fenerbahçe'de de inanılmaz bir atmosfer var. Fenerbahçe çok güzel, atmosfer çok güzel. Birçok oyuncu bana, 'Seni ailemden daha fazla görüyorum' diyor. Bu bir gerçek, şaka değil. Günde 6-7-8 saati birlikte geçiriyorum.

9/9
“TRANSFER İLGİSİ MUTLU EDİYOR“

Avrupa'nın büyük kulüplerinin transfer ilgisi olması güzel bir şey. Bu beni çok mutlu ediyor ancak buna takılmıyorum. Şu anda önümdeki hedefe odaklanıyorum, bir sonraki idmana, bir sonraki maça bakıyorum. Fenerbahçe'de çok çok mutluyum. Kariyerim açısından çok değerli bir noktaya geldim, burada gelişme şansı elde ettim ve çalışmaya devam ediyorum.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol