Vitor Pereira'nın derbi kozu; Ferdi Kadıoğlu
09.10.2021 - 11:52
1/5
Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de zorlu mücadelenin hazırlıkları sürüyor. Sarı-lacivertlilerin kritik derbideki en büyük kozu ise Ferdi Kadıoğlu olacak. Geçen sezon Trabzon’da 1-0 kazanılan mücadelede Pelkas’a asist yapan genç isim, derbide yine kilit görev üstlenecek.

PEREIRA'NIN DERBİ KOZU

Vitor Pereira'nın göreve gelişiyle ilk 11'in bankosu olan Ferdi Kadıoğlu, Trabzonspor maçında da kilit görev üstlenecek.

2/5
NELER YAPMASI GEREKTİĞİNİ ANLATTI

Portekizli hoca formda oyuncuyla dün yapılan antrenmanda yakından ilgilendi. Ferdi'yi yanınan çağırıp direktifler veren Pereira, neler yapması gerektiğini anlattı.

3/5
YİNE DAMGA VURMAYI HEDEFLİYOR

Kadıoğlu geçen sezon Trabzon'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı karşılaşmada Dimitris Pelkas'ın attığı tek golün asistini yapmıştı. Genç yıldız zorlu maça yine damgasını vurmayı hedefliyor.

4/5
2 GOL 1 ASİST

Ferdi bu sezon ligde oynadığı 7 karşılaşmada 2 gol 1 asist üretti. Başarılı futbolcu, Altay deplasmanında attığı gol ve yaptığı asistle galibiyetin mimarı olurken, Giresun filelerini de havalandırdı. Kasımpaşa mücadelesinde ise taraftarlarca 'maçın adamı' seçildi.

5/5
DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Öte yandan Ferdi Kadıoğlu'nun doğum günü, teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından kutlandı. 22 yaşına giren genç oyuncu için dünkü antrenmanın ardından tesislerde pasta kesildi. Pastayı kendi kesen Ferdi tebrikleri kabul etti. (Sabah)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol