Emre Belözoğlu ilk takviyeyi yapıyor! Fenerbahçe'den göndermişti, Başakşehir'e alıyor
09.10.2021 - 11:49
1/8
Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'le anlaşma sağlayan Emre Belözoğlu, yeni takımında görevine hızlı başladı. Genç çalıştırıcının Fenerbahçe'de görev aldığı dönemde takımdan gönderdiği tecrübeli futbolcuyu, yeni kulübüne transfer edeceği iddia edildi. İşte Emre Belözoğlu'nun ilk transferi...

2/8
EKİBİNDE TANIDIK İSİMLER VAR

Aykut Kocaman'la yolların ayrılmasının ardından İstanbul ekibiyle anlaşma sağlayan Emre Belözoğlu, turuncu-lacivertlilerde milli arada hazırlıklarını sürdürüyor. Genç çalıştırıcı ekibinde Selçuk Şahin, Behram Zülaloğlu, Dolu Arslan ve Beri Pardo'ya yer verdi.

3/8
OKAKA'DAN ÖVGÜ

Başakşehir'in tecrübeli santraforu Stefano Okaka yeni teknik direktörü hakkında açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu, “Emre Hoca, 2-3 gün olmasına rağmen bize muazzam bir mantalite aşıladı. O Inter'de oynarken ben gençtim ve oyununa hayran kalıyordum. Her konuşmasında 'tüm maçlara kazanmak için çıkmamız gerektiğini' söylüyor. Antrenmanda da çalışmalarımızı o yönde sürdürüyoruz“ dedi.

4/8
TOLGAY ARSLAN SÜRPRİZİ

İstanbul ekibinde teknik direktörlük görevine başlayan Emre Belözoğlu ilk transferini gerçekleştirdi. Genç çalıştırıcı, İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyen Tolgay Ali Arslan'ı takıma dahil etmek için anlaşma sağladı.

5/8
ANLAŞMA 2,5 YILLIK

Ajansspor'un haberine göre; Udinese ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tolgay Ali Arslan, İstanbul ekibiyle 2,5 yıllığına el sıkıştı. Tolgay Arslan'ın devre arasında İstanbul ekibine transfer olacağı belirtildi.

6/8
BELÖZOĞLU DÖNEMİNDE AYRILDI

Tolgay Ali Arslan'ın Fenerbahçe'den ayrılma sürecinde Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli kulüpte etkin bir rol oynuyordu. Genç çalıştırıcı futbolu bıraktıktan sonra belirli bir süre geçici antrenör ve sportif direktör olarak sarı-lacivertlilerde görev almıştı.

7/8
7 MAÇTA 1 ASİST

Tolgay Ali Arslan bu sezon Udinese formasıyla 7 resmi maçta süre aldı. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi. 31 yaşındaki orta saha takım arkadaşlarına ise 1 asist yaptı.

8/8
EN FAZLA FORMA ŞANSI BEŞİKTAŞ'TA

Kariyeri boyunca Hamburg, Fenerbahçe, Aachen, Udinese ve Borussia Dortmund formaları giyen Tolgay Ali Arslan, en fazla şansı Beşiktaş'ta buldu. Tecrübeli orta saha 132 kez siyah-beyazlı takımla birlikte sahaya çıktı. 31 yaşındaki oyuncu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 12 asist üretti.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol