Gregory Van der Wiel'den Aziz Yıldırım'a olay sözler! 'Tehdit edildim'
08.10.2021 - 10:24
1/7
Fenerbahçe'nin 2016'da Paris Saint Germain'den transfer ettiği Hollandalı sağ bek Gregory Van der Wiel'den çarpıcı bir açıklama geldi. CONVO Talkshaw adlı YouTube kanalına konuşan tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili flaş bir iddiada bulundu.

OLAY YARATAN İTİRAF

Fenerbahçe'nin 2016'da Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'den kadrosuna kattığı Gregory Van der Wiel, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hollandalı futbolcu, sarı-lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım'la ilgili konuştu. İşte Gregory Van der Wiel'in açıklamaları...

2/7
BEDELSİZ OLARAK GELDİ

Gregory Van der Wiel, 2016-2017 sezonu başında Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'den bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu forma giydiği dönemde bir türlü istenilen performansı gösteremedi.

3/7
GOL ATAMADI

Tecrübeli sağ bek Türkiye'de forma giydiği dönemde Süper Lig deviyle 17 resmi maçta süre aldı. Hollandalı isim bu karşılaşmalarda rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi. Van der Wiel, Fenerbahçe'de forma giydiği bin 485 dakikada 1 asist katkısı sağladı.

4/7
'BAŞKAN TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİM'

Sarı-lacivertlilerde forma giydiği dönemle ilgili konuşan Van der Wiel şu şekilde konuştu: Fenerbahçe'de geçirdiğim bir yılın ardından takımdan ayrılmak istedim. Eşim hamileydi. Türkiye'de başkan tarafından tehdit edildim.

5/7
'HAYATIM PAHASINA KARAR VERMEK ZORUNDAYDIM'

Tecrübeli futbolcu daha sonra sözlerine, “Dolayısıyla oradan ayrılmalıydım. Neredeyse hayatım pahasına bu kararı vermek zorundaydım“ ifadeleriyle son verdi.

6/7
17 GOL, 45 ASİST

Gregory Van der Wiel, aktif futbolculuk kariyerinde 380 resmi maçta süre aldı. Hollandalı oyuncu rakip fileleri 17 kez havalandırma başarısı gösterdi. Tecrübeli sağ bek aynı sürede 45 asist üretti.

7/7
HOLLANDA'DA 46 MAÇ

33 yaşındaki sağ bek Hollanda Milli Takımı formasıyla 46 maçta şans buldu. Bu karşılaşmalarda gol sevinci yaşamayan oyuncu, aynı zamanda Hollanda U-21 ile Hollanda U-19 takımlarında da forma giydi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol