Vitor Pereira'dan Mesut Özil kararı! Trabzonspor karşısında...
07.10.2021 - 17:28
1/8
UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden Fenerbahçe'de Mesut Özil'in son haftalarda ilk 11'de yer almaması dikkat çekmişti. Sarı-lacivertlilerde yıldız futbolcunun geleceği hakkında birçok haber yapılırken, teknik direktör Vitor Pereira'nın tecrübeli oyuncuyla ilgili kararı belli oldu. İşte Portekizli çalıştırıcının Mesut Özil hakkında verdiği karar...

Fenerbahçe'de son dönemde gündemin başında yer alan isimlerden olan Mesut Özil'le ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. Sarı-lacivertlilerde yıldız futbolcunun durumuna dair son kararı teknik direktör Vitor Pereira verdi. İşte Portekizli çalıştırıcının kararı...

2/8
HATAY MAÇINDA 4 DAKİKA OYNADI

Gribal enfeksiyon geçirdiği ortaya çıkan tecrübeli futbolcu, Süper Lig'in 7'nci haftasındaki Hatayspor maçında oyuna yedek kulübesinde başladı. Vitor Pereira, tecrübeli oyuncuyu mücadelenin 86'ncı dakikasında oyuna soktu. Deneyimli isim Akdeniz ekibi karşısında 4 dakika forma şansı bulabildi.

3/8
KASIMPAŞA'YA KARŞI OYNAMADI

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8'inci haftasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Mesut Özil karşılaşmaya yine yedek kulübesinde başladı. Tecrübeli oyuncu, teknik direktör Vitor Pereira tarafından karşılaşmada oynatılmadı.

4/8
HABERLERE YALANLAMA GELDİ

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe'de mutsuz olduğu öne sürülen tecrübeli futbolcuyla ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı. İstanbul ekibi çıkan iddiaları yalanlarken, “futbolcumuz ve takım kaptanlarımızdan“ ifadelerini kullandı.

5/8
KİLİT ROL ALACAK

Yoğun maç trafiği, sakatlık ve son olarak yaşadığı gribal enfeksiyon sebebiyle takımda sürekli forma giyemeyen Mesut Özil milli ara sonrası kilit rol alacak.

6/8
İLK 11'DE SAHAYA SÜRMEYİ PLANLIYOR

Teknik direktör Vitor Pereira, birçok oyuncuyu maç trafiği sebebiyle dinlendirerek kullanıyor. Mesut da bunlardan biri... Zorlu bir maç trafiğine girecek olan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira, ilk maç olan Trabzonspor mücadelesine Mesut’u ilk 11’de sahaya sürmeyi planlıyor.

7/8
SİSTEM DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYOR

Teknik direktör Pereira’nın 3-4-3 sistemi ilk günden bu yana tartışılıyor. Portekizli çalıştırıcı ise sistemin bazı maçlarda değişebileceğini ifade etmişti. Bunun son örneği, Kasımpaşa mücadelesinde yaşandı. Sarı-lacivertlilerde ileri uçta Berisha ve Serdar Dursun yer alırken, hemen arkasında Rossi ise serbest oyuncu olarak yer almış çok da etkili olmuştu.

8/8
ZAAFLARA GÖRE PLAN YAPILIYOR

Teknik heyetin bunu yapmasındaki temel etkenin rakip analizi olduğu vurgulandı. Kasımpaşa’nın zaaflarına göre bu taktikle maça çıkıldı ve sonuç alındı.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol