Emre Belözoğlu'ndan büyük sürpriz! İlk hedefi Fenerbahçe'den
07.10.2021 - 17:16
1/8
Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de teknik direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu büyük bir sürprize imza attı. İstanbul ekibinin yeni çalıştırıcısı, Fenerbahçe forması giyen tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti.

TRANSFER HEDEFİ NETLEŞTİ

Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe forması giyen yıldız oyuncu için görüşmelere başladı. Genç çalıştırıcının, Göksel Gümüşdağ ile transfer için bir araya geldiği belirtildi.

2/8
ANTRENMANLARA BAŞLADI

Aykut Kocaman'la yolların ayrılmasının ardından İstanbul ekibiyle anlaşma sağlayan Emre Belözoğlu, turuncu-lacivertlilerde ilk antrenmanına çıktı. Genç çalıştırıcı ekibinde Selçuk Şahin, Behram Zülaloğlu, Dolu Arslan ve Beri Pardo'ya yer verdi.

3/8
OKAKA ÖVDÜ

Başakşehir'in tecrübeli santraforu Stefano Okaka yeni teknik direktörü hakkında açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu, “Emre Hoca, 2-3 gün olmasına rağmen bize muazzam bir mantalite aşıladı. O Inter'de oynarken ben gençtim ve oyununa hayran kalıyordum. Her konuşmasında 'tüm maçlara kazanmak için çıkmamız gerektiğini' söylüyor. Antrenmanda da çalışmalarımızı o yönde sürdürüyoruz“ dedi.

4/8
TEMASLAR BAŞLADI

Başakşehir'de Aykut Kocaman'ın yerine teknik direktörlük görevine gelen Emre Belözoğlu, ilk transferini Fenerbahçe'den yapıyor. Emre Belözoğlu, Sarı-Lacivertlilerde kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'ün devre arasında transferi için temaslara başladı. Genç teknik adam, Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevini üstlendiği dönemde Sinan Gümüş'ü Genoa'dan bedelsiz olarak Kanarya'ya kazandırmıştı.

5/8
BAŞAKŞEHİR'E SICAK BAKIYOR

Öte yandan Emre Belözoğlu, Sinan Gümüş'ün transferi konusunda başkan Göksel Gümüşdağ ile görüşme gerçekleştirdi. Belözoğlu Gümüşdağ'dan onayı alırken Fenerbahçe'nin transferde zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor. İstanbul'dan ayrılmak istemeyen Sinan Gümüş de Başakşehir'e gitmeye sıcak bakıyor.

6/8
KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Sinan Gümüş, sezon başında birçok teklif almasına rağmen hepsini reddetmiş ve Sarı-Lacivertlilerden ayrılmak istemediğini belirtmişti. Bunun üzerine Sinan Gümüş kadro dışı bırakılmış ve başkan Ali Koç konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

7/8
'OCAK AYINA KADAR GİTMEK İSTEMEDİ'

“Bir futbolcu var ki bizi çok zorladı. Bonservisi için iyi bir teklif geldi, ocak ayına kadar gitmek istemedi. Bize zorluk çıkarana biz de zorluk çıkaracağız.“

8/8
2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Sinan Gümüş, Sarı-Lacivertlilerle Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı toplam 20 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol