Fenerbahçe'nin yıldızları için devler harekete geçti
05.10.2021 - 23:38
1/12
Fenerbahçe'nin yıldızlarına devre arası için transfer teklifleri geliyor. Hem Premier Lig'den hem de Serie A'dan teklifler söz konusu.

2/12
GEÇEN SENEKİ FORMUNU DEVAM ETTİRİYOR

Bu sezon Süper Lig'deki 8 maçta kalesinde 6 gol gören Altay Bayındır, geçen seneki formunu devam ettiriyor. Altay UEFA Avrupa Ligi'ndeki Olympiakos maçında da önemli bir performans ortaya koydu fakat takımının mağlup olmasının önüne geçemedi.

3/12
ALTAY BAYINDIR, MUSLERA'YI İKİYE KATLADI!

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır, bu sezon kalesinde 6 gol gördü. Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera ise bu sezon kalesinde 12 gol gördü. Altay, performansıyla Avrupa takımlarını da peşine taktı.

4/12
INTER TAKİBE ALDI

23 yaşındaki kaleciyi Hakan Çalhanoğlu'nun da formasını giydiği Inter çok istiyor. Sloven kaleci Handanovic'in yerine bir kaleci transfer etmek isteyen Inter, Fenerbahçe'nin kalecisi Altay'ı takibe aldı.

5/12
AJAX DA İSTEKLİ

Inter'in dışında Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde aynı grupta yer aldığı Ajax da Altay Bayındır için istekli.

6/12
NEWCASTLE DA KAPIYI ÇALABİLİR

Ayrıca İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United da Altay Bayındır için 17 milyon Euro'luk bir teklif hazırlıyor. Devre arasında Newcastle United temsilcileri Fenerbahçe'nin kapısını çalabilir.

7/12
SÖZLEŞMESİ 2023'E KADAR DEVAM EDİYOR

Ersun Yanal döneminde Ankaragücü'nden transfer edilen Altay Bayındır'ın Fenerbahçe ile sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

8/12
DURUMU BELİRSİZ

Genç kalecinin güncel piyasa değerinin 14 milyon Euro olduğu ifade edilirken Fenerbahçe'nin Altay'ı bırakıp bırakmayacağı da henüz belli değil. Fenerbahçe'nin devre arasında Altay'ı bırakmasının zor olduğu sezon sonu için ise ciddi bir teklife olumlu yanıt verilebileceği gelen bilgiler arasında...

9/12
ALTAY'DAN SONRA DİĞER GÖZDE SZALAİ!

Fenerbahçe'de ortaya koyduğu performansla Avrupa takımlarının dikkatini çeken Attila Szalai için de Atletico Madrid ve Napoli takımlarının adı geçiyor.

10/12
KISA SÜREDE PARLADI

Szalai, Macaristan milli takımıyla EURO 2020'de de forma giymişti. Attila Szalai, Fenerbahçe'ye Güney Kıbrıs Ligi'nden gelmiş ve kısa sürede ligin önemli stoperleri arasında yer almıştı.

11/12
2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Budapeşte doğumlu Attila Szalai, Macaristan milli takımıyla 19 maça çıktı. Limassol'den Fenerbahçe'ye gelen Szalai'nin sarı lacivertli takımla 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

12/12
KIM MIN-JAE DE GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Güney Koreli stoper Kim Min-Jae de performansıyla göz kamaştırıyor. Çin'den gelen Jae, Pereira'nın takımının önemli parçalarından oldu. (Sabah)

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol