Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe daha derbi oynamadı"
03.10.2021 - 19:56
1/13
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği maçı TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in yorumları:

2/13
“HİÇ OLMADIĞI KADAR İDDİALI“

Fenerbahçe'nin milli araya lider gitmesi tüm camia için moral. Perşembeden pazara kadar takımla ilgili pozitif bir enerji vardı zaten. Skor 2-2 olsa, futbol bu, sesler farklı yöne gidebilirdi. Bizim ülkemizde taraftarlar zaten sabırsız. Fenerbahçe, Ali Koç döneminde hiç olmadığı kadar iddialı bir başlangıç yaptı.

3/13
“GEÇİŞ DÖNEMİNİ İYİ GEÇTİ“

Fenerbahçe, bu geniş kadrosuyla geçiş dönemini iyi geçti. Daha derbiyle tanışmadı ama 8 haftayı lider kapatması önemli.

4/13
“GERİYE DÜŞÜP ÖNE GEÇER“

Fenerbahçe, geriye düşünce çeviremiyor sözü, istatistik olarak doğru. Ancak, zaten sadece 2 kez geriye düştü. Pereira'nın bir karakteri değil bu. Fenerbahçe'nin takımı, geriye düşüp öne geçecek potansiyeldedir. Dört büyüklerin hepsi bu karakterdedir.

5/13
“SİSTEM OYUNCUYA GÖRE OLACAK“

Fenerbahçe kadrosuna bakınca, klasik 3-4-3'ten 3-4-1-2'ye geçti, sonra 3-5-2'ye döndü. 3-4-1-2'de öndeki 3'lü solda, sağda, birlikte oynadı. Basın toplantısında Pereira, birlikte oynamak daha önemli dedi. Ancak bir sistem de olacak. Sistem, oyuncuya göre olacak.

6/13
“FERDİ VE GUSTAVO EN İYİLERDİ“

Ferdi Kadıoğlu sağda oynadı. Çok beğendim. Luiz Gustavo ile birlikte bugün Fenerbahçe'nin en iyi iki oyuncusuydu.

7/13
“ORTADA BİR ÜÇLÜ KURDU“

Hoca ikinci yarı 3-4-1-2'den 3-4-3'e döndü. Golü yedikten sonra 3-5-2'ye döndü. Berisha ve Valenci santrfor gibi. Gustavo, Mert Hakan ve Zajc ile ortada 3'lü kurdu. Skora göre siz değişiklik yapabiliyor. Şu oyun formatından sonra Kasımpaşa'nın pozisyon adetleri azaldı. Kontralar için Samuel'i de oyuna aldı ama orta saha geçişleri iyi yapamadı.

8/13
“İLAHİ ADALET VAR“

Olympiakos maçında 2-0'da homurdanmalar başladı. 3. gol Gustavo'nun hatasıyla başladığı için ihale onu kaldı. İlahi adalet vardır. Bugün az gitti ama gidince golü attı.

9/13
“FENERBAHÇE SÜRATLİ“

Vitor Pereira'nın yaptığı yapamadığı şeyler var 8 haftada. Fenerbahçe set oynayan bir takımdı. Bu sezon sistemi değiştiren Galatasaray ile birlikte Fenerbahçe. Fenerbahçe artık eforla değil süratle oynuyor. Bu süratin avantajı dezavatanjı var. Gol attığı anda rakibi demoralize eder. Ancak yediğinde de oyuncuların demoralize olur. 2'yi de yersen dağılırsın.

10/13
“GÜNAH DEĞİL Mİ“

Luiz Gustavo, her maçta ilk 11'de ve 90 dakika oynuyor. Günah değil mi bu oyuncuya.

11/13
“BUNLAR ŞEHİR EFSANESİ“

Vitor Pereira, öne geçip maçı vermez diyorlar. Giresun ve Kasımpaşa maçlarında 2-1 olduğu zaman tutuldu kaldı. Bunlar şehir efsanesi.

12/13
“TARAFTAR MÜTHİŞTİ“

Fenerbahçe taraftarı bugün müthiş performans gösterdi. Fenerbahçe, 7 yıldır şampiyon olmuyor. Geçen sezon dışında şampiyonluk yarışına da girmediler.

13/13
“BU 3'LÜYÜ BOZMUYOR“

Beğenirsin beğenmezsin, bu sistemde arkadaki 3'lüyü bozmuyor. 3'lü oynanır, niye oynamasınlar. Ben sadece Fenerbahçe'nin 7 en iyi oyuncusunu 3'lü savunma sistemine sıkıştır diyorum.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol