Fenerbahçe'de yeni transfer maça damga vurdu! Tek başına...
03.10.2021 - 19:50
1/15
Süper Lig’in 8’inci haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı konuk etti. Ülker Stadı’nda saat 16.00’da başlayan maçta hakem Atilla Karaoğlan düdük çaldı. Sarı-lacivertli ekip Kasımpaşa'yı 2-1 yenerek milli araya liderlik koltuğunda gitti. Maça ise yeni transfer damgasını vurdu. İşte maçın detayları...

2/15
PEREİRA'DAN 5 DEĞİŞİKLİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında karşılaştığı Olympiakos maçının 11’ine göre 5 değişiklik yaptı. Rotasyon ağırlıklı bir kadro ile Kasımpaşa maçına çıkan Vitor Pereira, Olympiakos maçında ilk 11'de forma verdiği Filip Novak, Bright Osayi-Samuel, Mert Hakan Yandaş, Dimitris Pelkas ve Enner Valencia'yı yedek soyundurdu. Pereira, bu isimlerin yerine Serdar Aziz, Muhammed Gümüşkaya, Miguel Crespo, Mergim Berisha ve Serdar Dursun'a görev verdi.

3/15
SERDAR DURSUN İLK 11'DE BAŞLADI

Pereira; kalede Altay Bayındır, savunma üçlüsünde Kim Min-Jae, Serdar Aziz ve Attila Szalai'ye, orta alanda Luiz Gustavo'nun yanında Miguel Crespo'ya, kanatlara Muhammed Gümüşkaya ile Ferdi Kadıoğlu'na, hücum hattında Diego Rossi, Mergim Berisha ve Serdar Dursun'a forma verdi.

4/15
MESUT ÖZİL YEDEK SOYUNDU

Sarı-lacivertli ekipte Mesut Özil, Kasımpaşa maçında yedekler arasında yer aldı.Olympiakos maçı öncesinde yaşadığı gribal enfeksiyon sebebiyle mücadelede yer almayan Mesut Özil, Kasımpaşa maçında kadroda yer aldı. Tecrübeli futbolcu, Kasımpaşa maçında yedek soyundu.

5/15
CRESPO VE SERDAR İLK KEZ

Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun, Kasımpaşa maçı ile ilk kez 11’de yer aldı.Süper Lig’in ilk haftasında oynanan Adana Demirspor ile 7’nci haftada oynanan Atakaş Hatayspor mücadelelerinde yedekler arasında bulunan Serdar Dursun, Kasımpaşa maçına 11’de başladı. Serdar Dursun, sakatlığı sebebiyle Antalyaspor, Altay, Sivasspor, Başakşehir ve Giresunspor maçlarında görev alamamıştı.Sarı-lacivertli ekipte Miguel Crespo, Kasımpaşa maçı ile ilk kez 11’de yer aldı. Giresunspor ve Hatayspor maçlarına sonradan dahil olan Crespo sarı-lacivertli formayla ilk kez ilk 11'de yer aldı.

6/15
SARI-LACİVERTLİ EKİPTE 4 EKSİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa maçına 4 oyuncusundan yoksun çıktı. Sarı-lacivertli ekipte, sakatlıklarını atlatan ancak hazır durumda olmayan Sosa, İrfan Can, Nazım ve Tisserand, Kasımpaşa maçında yer almadı.Giresunspor maçında sakatlanan ve Hatayspor ve Olympiakos maçlarında yer alamayan Serdar Aziz ise kadroya dahil edildi. Serdar Aziz, mücadeleye ilk 11’de başladı.

7/15
KASIMPAŞA’DA DEĞİŞİKLİK YOK

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, ligde geçtiğimiz hafta oynadıkları Konyaspor maçının 11’inde değişikliğe gitmedi. Arslan, Fenerbahçe maçında sahaya şu 11’le çıktı: “Ertuğrul, Hadergjonaj, Ryan Donk, Tarkan, Eren, Sadiku, Travnik, Hajradinovic, Eysseric, Yusuf, Umut.”Lacivert-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Bruma, Mortadha ve Varga, Fenerbahçe maçında yer alamadı. Öte yandan Kasımpaşa’da sakatlıkları sona eren Dirar ile Jorgensen, kadroda yer aldı. İki futbolcu, Fenerbahçe mücadelesinde yedekler arasında yer aldı.

8/15
PERDEYİ BERİSHA AÇTI

Kadıköy'de maça iyi ve etkili başlayan Fenerbahçe gol kilidini erken açtı. Sarı-lacivertli ekibin yeni transferlerinde olan Berisha, Rossi'nin asistinde 16. dakikada Kasımpaşa ağlarını havalandırdı.

9/15
BERİSHA'DAN İLK GOL SEVİNCİ

Yeni transfer Mergim Berisha sarı lacivertlilerde ilk kez gol sevinci Kasımpaşa karşısında yaşadı. “Uyum sorunu da yaşadım ama bunu aştım. Benim için her şey güzel gidiyor. Şu anda tek eksiğim gol.“ diyen Berisha, amacına ulaşmış oldu.

10/15
GUSTOVA 2-0 YAPTI

Etkili oyununu sürdüren Fenerbahçe ilk yarının son dakikasında bir gol daha buldu. Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo ilk golde olduğu gibi Rossi'nin asistinde farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Kadıköy'de ilk 45 dakika da 2-0 sona erdi.

11/15
KASIMPAŞA 53'TE FARKI 1'E İNDİRDİ

İkinci yarının başında etkisini arttıran konuk edip Kasımpaşa ise Travnik'in attığı golle 53. dakikada farkı bire indirdi.

12/15
3 PUAN VE LİDERLİK FENERBAHÇE'NİN

Kadıköy'de oynanan maçta kalan dakikalarda iki takım da gol arayışına devam etse de başka gol sesi çıkmayınca sahadan 3 puanla ayrılan taraf 2-1'lik skorla Fenerbahçe oldu. Sarı-lacivertli ekip böylece milli araya lider olarak girdi.

13/15
İLK GOLDE ASİST ROSSİ'NİN

Maça ise yeni transferlerden Diego Rossi adeta damgasını vurdu. 16. dakika Berisha'nın golünün asistini yaparak gole büyük katkı sağladı.

14/15
ROSSİ'DEN SON 3 MAÇTA 1 GOL, 3 ASİST

45+5'te Luiz Gustavo'nun attığı golde de yine sahnede Arjantinli yıldız Diego Rossi vardı. Brezilyalı yıldızın attığı golün asistini yine ilk golde olduğu gibi Rossi yaptı ve maçı 2 asistle tamamladı. Rossi böyle oynadığı son 3 maçta 1 gol, 3 asistlik katkı yapmış oldu.

15/15
TARAFTARLAR TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Fenerbahçeli taraftarlar, Kasımpaşa maçına büyük ilgi gösterdi.Satışa çıkan biletlerin yüzde 90'ını alan Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarını desteklediMaç öncesinde tek tek oyuncuları tribünlere çağıran sarı-lacivertliler, özellikle Altay Bayındır ile Mesut Özil'e önemli destekte bulundu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol