Vitor Pereira yönetime raporunu sundu! 2 isim gidiyor
02.10.2021 - 11:04
1/11
Süper Lig'de geride kalan 7 haftanın ardından liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de Avrupa'da oynanan Olympiacos maçında alınan 3-0'lık skor şok etkisi yarattı. Teknik direktör Vitor Pereira özellikle orta saha bölgesinde tercih ettiği futbolculardan bir türlü beklenilen verimi alamazken gözler devre arasında hangi isimlerin takımdan ayrılacağına çevrildi. İşte Pereira'nın sistemine uyum sağlayamayan devre arasından beklenen o isimler...

2/11
Süper Lig'de geride kalan 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Fenerbahçe'de, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Olympiacos mücadelesinde alınan 3-0'lık kötü sonuç huzursuzluk çıkardı.

3/11
Sezon başından bu yana hem sistemi hem de oyuncu tercihleriyle zaman zaman eleştirilen Vitor Pereira, bu mağlubiyetin ardından hedef noktasına geldi.

4/11
Özellikle Kim dışında takıma dahil edilen futbolculardan katkı alamayan sarı-lacivertilerde Pereira'nın tercihleri tartışılmaya başlandı.

5/11
Bu gidişatın ardından Fenerbahçe'de devre arasında bazı isimlerin takımdan gönderileceği öğrenildi. Pereira'nın bu isimleri ligin sonunu beklemeden yönetime sunacağı iddia edildi.

6/11
Sarı-lacivertlilerde sezon başında takıma dahil edilen Kim'in performansı ise tam not aldı. Özellikle Szalai hamlesinden sonra Kim'in de performansının yüksek olması ileriye dönük büyük umut verdi.

7/11
Vitor Pereira'nın oyun sisteminde en büyük gelişimi ise Ferdi Kadıoğlu ve Osayi kaydetti. Bu iki futbolcu geçmiş sezona göre futbollarında büyük katkı gösterdi.

8/11
İŞTE PEREIRA'NIN KADRODA DÜŞÜNMEDİĞİ İSİMLER

MERT HAKAN YANDAŞ


Takıma katıldığı günden bu yana bir türlü beklenilen katkıyı sağlayamayan sarı-lacivertli formayla çıktığı 45 karşılaşmada 4 gol, 2 asistlik katkı sağlayan Mert Hakan Sivasspor günlerini arattı.

9/11
27 yaşındaki futbolcu Pereira'nın sisteminde çift yönlü orta saha bölgesinde tercih edilirken, zaman zamanda 3-4-2-1'de forvet arkasında da görev aldı.

10/11
İKİNCİ İSİM SOSA!

İlerleyen yaşı ve Pereira'nın sistemindeki mücadeleci oyun anlayışında geride kalan Arjantinli futbolcu, geçirdiği sakatlıklarla da gündem olmaya devam ediyor.

11/11
36 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi ise 2022 yılında sona eriyor. Sosa, Fenerbahçe'de 41 karşılaşmada 4 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol