Hatayspor maçına saatler kala Pereira'dan flaş Mesut Özil kararı!
26.09.2021 - 11:56
1/14
Giresunspor'u Kadıköy'de 2-1 yenerek 6. haftayı karlı kapatan Fenerbahçe, bugün ligin formda ekiplerinden Hatayspor'la deplasmanda karşılaşacak. Sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Pereira'nın yoğun maç trafiği nedeniyle ilk 11'de değişikliğe gitmesi bekleniyor. Portekizli hoca, yükselen formuyla dikkat çeken Mesut Özil'le ilgili flaş karar aldı.

PEREIRA İLE YEPYENİ SAYFA

2. Pereira döneminde sistemde değişime giden ve yepyeni bir sayfa açan Fenerbahçe, sezona fırtına gibi giriş yaptı. Adana Demirspor'u engelini tek golle aşan sarı-lacivertliler ikinci hafta Kadıköy'de Antalyaspor'u 2-0 yendi.

2/14
İLK YENİLGİ BAŞAKŞEHİR'E

3. hafta ligin yeni ekiplerinden Altay'ı İzmir'de 2-0 yenerek 3'te 3 yapan sarı-lacivertliler, 4. hafta Kadıköy'de Sivasspor'a takıldı: 1-1. Eintracht Frankfurt dönüşü, resmi maçlardaki ilk yenilgisini Başakşehir karşısında alan Kanarya, 6. haftanın en karlı takımı oldu.

3/14
RAKİPLERİ PUAN KAYBETTİ

Beşiktaş ve Trabzonspor'un 2 puan, Galatasaray'ın ise 3 puan kaybettiği 6. haftada Kadıköy'de Giresunspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü. Sarı-lacivertliler bugün saat 16.00'da Hatayspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

4/14
HATAY 4'TE 4 YAPTI

Ev sahibi ekip son 4 maçını kazanarak üstün form grafiğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira zorlu karşılaşma öncesinde kadroda rotasyona gidecek.

5/14
YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ TAKIMLARI ZORLUYOR

Yoğun maç trafiği başta olmak üzere birçok sebep nedeniyle takımlarda ciddi ve arka arkaya sakatlıklar yaşanıyor. Fenerbahçe de bu durumla karşı karşıya. Avrupa Ligi ve Süper Lig’de iddialı olan sarı-lacivertliler arka arkaya zorlu maçlara çıkıyor.

6/14
SAKATLIKLAR SIKINTI YARATTI

Yeni oyun sistemine adapte olmaya çalışan takımda yeni transferlerin uyum süreci ve bunun üzerine yaşanan sakatlıklar sıkıntı yarattı. İrfan Can, Sosa, Zajc, Serdar Aziz ve Tisserand sakatlığı bulunan isimler. Köprücük kemiği kırılan Serdar Dursun ise takıma yeni dahil oldu.

7/14
SAHAYA FARKLI 11

Teknik heyet Giresunspor maçına oranla farklı bir ilk 11 sahaya çıkarmayı düşünüyor. Giresunspor maçında 90 dakika oynayan Mesut Özil başta olmak üzere dinlendirilecek isimler söz konusu.

8/14
MESUT'UN YERİNE PELKAS

Mesut Özil bu sezon yükselen form grafiğiyle bambaşka bir portre çiziyor. 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen ünlü yıldızın bugün yedek kulübesinde yer alması bekleniyor. Mesut Özil'in yerine Pelkas ilk 11'de görev yapacak.

9/14
NOVAK SAVUNMAYA

Sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Tisserand'ın yokluğunda savunma üçlüsünde Filip Novak oynayacak. Yeni transfer Rossi'nin de yedek kulübesine çekileceği öğrenildi. İşte F.Bahçe'nin muhtemel 11'i...

10/14
KALE

Hataysporlu Münir'le birlikte ligin en az gol yiyen eldiveni olan Altay Bayındır, kaleyi koruyacak.

11/14
SAVUNMA

Szalai, Kim, Novak

12/14
ORTA SAHA

Osayi Samuel, Gustavo, Mert Hakan, Ferdi

13/14
FORVET

Pelkas, Valencia, Berisha

14/14
Hatayspor'un muhtemel 11'i ise şöyle: Munir, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Boudejemaa, Traore, Ribeiro, Lobjanidze, El Kaabi, Diouf.

SAKATLIKLARI BULUNAN OYUNCULAR: Falette, Sackey

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol