Tarihi ceza sonrası İstanbul'a geldiler! Bomba gibi düştü, Altay 20 milyon euroya...
26.09.2021 - 11:52
1/11
Süper Lig'de ilk 6 hafta sonunda kalesinde en az gol gören file bekçisi Altay Bayındır'a sürpriz talip çıktı. Transferin gözdesi milli eldiveni, Avrupa devinin iki yetkilisinin Kadıköy'de izlediği ortaya çıktı. Devre arasında görüşmelerin başlayacağı ileri sürüldü. İşte detaylar...

2/11
SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ İLE BAŞLADILAR

Vitor Pereira yönetiminde yeniden yapılanan Fenerbahçe sistem değişikliğine gitti. Transferde genç oyuncuları tercih ederek yaş ortalamasını düşüren sarı-lacivertli takım, sezona iyi başladı.

3/11
İLK 3 HAFTADA 9 PUAN

Sezona ligin flaş ekiplerinden Adana Demirspor'u deplasmanda 1-0 yenerek başlayan sarı-lacivertli takım, Antalyaspor'u Kadıköy'de 2-0 mağlup etti. İzmir'de Altay engelini aynı skorla aşan Fenerbahçe, ilk puan kaybını Sivasspor karşısında yaşadı: 1-1.

4/11
6. HAFTANIN EN KARLI TAKIMI

UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'u elinden kaçıran Kanarya, Avrupa dönüşünde ilk yenilgisini Başakşehir karşısında 2-0'lık sonuçla aldı. Son olarak Giresunspor'u Kadıköy'de 2-1 yenen Fenerbahçe 6. haftanın en karlı takımı oldu.

5/11
MÜNİR'LE BİRLİKTE LİGİN EN AZ GOL YİYEN KALECİSİ

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana Altay Bayındır kalesindeki başarılı performansıyla alkış topladı. 2019 yaz transfer döneminde sarı-lacivertli renklere bağlanan 23 yaşındaki eldiven, 4 golle Hataysporlu Münir ile birlikte Süper Lig'in en az gol yiyen kalecisi.

6/11
AJAX'TAN İKİ YETKİLİ İZLEDİ

Başarılı performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Altay'a sürpriz talip çıktı. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde salı günü karşılaşacağı Ajax'ın iki yetkilisinin Giresunspor maçında milli file bekçisini izlediği öğrenildi.

7/11
ONANA DOPİNG CEZASI ALDI

Hollanda ekibinin kalecisi Andre Onana, yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 12 ay men cezası almıştı. Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 12 aylık cezayı 9 aya indirmişti.

8/11
LİSTENİN İLK SIRALARINDA

Bu nedenle Amsterdam ekibi devre arasında kalesine bir transfer yapacak. Altay Bayındır'ın transfer listesinin ilk sıralarında olduğu belirtildi.

9/11
PAZARLIK MASASINA OTURACAKLAR

Genç eldiven için iki kulüp devre arasında pazarlık masasına oturacak. Başarılı kalecinin talipleri Ajax'la sınırlı değil.

10/11
FRANSIZ VE İNGİLİZ TAKIMLARI DA PEŞİNDE

Altay Bayındır; Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'nın forma giydiği Lille'in yanı sıra İngiliz ekiplerinin de yakın markajında.

11/11
BONSERVİS BEDELİ EN AZ 20 MİLYON EURO

Fenerbahçe yönetimi, 23 yaşındaki kaleci için bonservis bedelini belirledi. Sarı-lacivertliler, Ajax ile 20 milyon eurodan pazarlıklara başlayacak.

Diğer Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol