Rıdvan Dilmen'den F.Bahçe-Giresuspor maçı yorumları
24.09.2021 - 01:28
1/13
Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Giresunspor'u 2-1 yendiği maçı Rıdvan Dilmen değerlendirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in sözleri...

2/13
PANİĞE YOL AÇTI

Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor puan kaybetti. Bu durum Fenerbahçeli oyuncuları motive edecek diye düşünüyorduk. Motivasyonun paniğe yol açacağını düşünemedik. 2-0'dan sonra Fenerbahçe skor bulamadığı için skoru korumak için değişiklikler oldu. Füze ile gelen gol sonrası psikolojik durum, taraftarın ıslıkları...

3/13
İMDADINA YETİŞTİ

Fenerbahçe'de Başakşehir mağlubiyeti stres yarattı. İmdadına Giresunspor maçı yetişti. Fenerbahçe kazandı ama taraftarın istediği fark olmadı.

4/13
MESUT ÖZİL YORUMU!

Mesut Özil fizik olarak iyi gözükmedi ama 65'ten sonra vites arttırdı. Golü attı ve golden sonra iştahlandı. Kadıköy'de ilk golünü attı, oyundan çıkmadıysa da büyük iş.

5/13
VITOR PEREIRA İÇİN DERS

Mesut Özil, takım içinde sevilen bir isim. Muhammed Gümüşkaya genç bir oyuncu. 11-12 yaşındayken, Mesut Özil de Real Madrid'de oynuyordu. Mesut Özil'in attığı gol oyundan çıkmasını engelledi ve daha iyi bir Mesut izledik. Bu benim için senin için izleyenler için iyi bir şey. Vitor Pereira için alması gereken bir dersti.

6/13
KIMILDADILAR

Hem Enner Valencia, hem Mesut Özil, hem Diego Rossi, hem de Mergim Berisha bu maçta kımıldadı. Mergim Berisha asistle moral kazanmıştır.

7/13
OYUN İÇİNDE DEĞİŞTİRMELİ

Fenerbahçe daha iyi kontratak yapmalı. Mesut Özil'in koşusuyla değil, Mesut Özil'in pasıyla yapmalı. Vitor Pereira sisteme çok bağlı bir hoca ama sezon başlamadan 'Esneklikler yapabiliriz' dedi. Maç maç değil ama oyun içinde değişiklikler yapmaya başlamış. 2-0'dan sonra değişiklikler yapabilir. Yine 3'lü oyna ama direk 3-5-2 oynayabiliriz. 3-6-1 de yapabilirsiniz. Savunma arkasına Osayi, Enner Valencia'yı kaçırabilirsiniz. Yarın öbür gün Olympiakos ile oynarken, oturaklı bir takım görüntüsüne dönmeniz lazım.

8/13
MIGUEL CRESPO'NIN KUMAŞI YOK!

Luiz Gustavo'nun yanında oynayan oyuncuda belirsizlik devam ediyor. Mert Hakan, Jose Sosa, Miguel Crespo oynadı. Miguel Crespo, Michael Frey'in orta sahası. Kalitede bir sorun var gibi. Fenerbahçe'de ilk 11'de oynayabilecek bir kumaşı yok. Bu arada Miha Zajc'a ne oldu?

9/13
UMARIM SORUN YAŞAMAZLAR!

Pereira'nın inatları var. Örneki Mesut Özil, örnek İrfan Can. Pelkas'la da sorun yaşayabilir. Umarım yaşamaz. Rossi ve Pelkas arasında ikilemler yaşayabilir. Bu problemler yaşanmaması için sistemde değişikliğe gitmeli. Fenerbahçe tamamen 4-2-3-1 oynamalı. Madem bunu tercih etmiyor, Valencia'yı ve Mesut'u faydalı kullanmalı. Pelkas'ı ve İrfan Can'ı kullanmalı, demoralize olmamalılar. Bunu yapabilecek bir kadro var.

10/13
İMKANI YOK, YAPAMAZLAR

Bu takımın önde basma ihtimali yok. Mesut, Valencia, Rossia ve Pelkas, bu fizik yapılarıyla önde basamaz. Crespo ve Meyer de düz oyuncu. Mert Hakan ve Gustavo yapabilir. Osayi ve Ferdi de yapamaz, faul yaparlar.

11/13
MESUT ÖZİL DAHA BAŞKAYDI

Bu Mesut biraz morallendi, oyunun son bölümünde daha moralliydi, daha başkaydı.

12/13
BİR TAKIMA 6 TANE ATABİLİR

Fenerbahçe son bölümde 2'yi, 3'ü korumak için debelenmeyecek. Futbol çok matematikle yapılacak bir şey değil. Elinde kaliteli oyuncuların var, onları iyi şekilde oynatacaksın. Vitor Pereira'nın bir yoğurt yiyişi var ama oyun içinde skora göre değişiklikler olabilir. Fenerbahçe bir gün 2-0 öndeyken, 2-2'ye yakalanabilir. Ancak oyun içinde değişikliğe giderse, bir takıma 6 tane de atabilir. Bu kararı hoca verecek.

13/13
MERT HAKAN OYNAR

Bu sistemde Mert Hakan Yandaş'a ısrar edilmeli. Hem geriye doğru, hem de ileriye doğru oynayabilir. Hem de 8+3'te yerli oyuncun olur.

Diğer Haberler
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kadrosu belli oldu: 3 eksik
Olympiakos - Fenerbahçe maçı şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol