Fenerbahçeli yıldıza sürpriz talip! Transfer için geri sayıma geçtiler...
02.08.2021 - 18:15
1/11
Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmesi yaşanıyor! Sarı-lacivertlilerde kamp döneminin yıldız ismine talip çıktı. İşte Fenerbahçe'de yaşanan son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

SERIE A'DAN TALİP

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık kapıda! Pereira yönetiminde kampın ve hazırlık maçlarının yıldızları arasında yer alan genç isme talip çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

2/11
4 İSİM KADRO DIŞI

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda 4 isim kadro dışı bırakıldı. Sarı-laciverlilerde Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin'in çalışmalarını bundan sonra takımdan ayrı şekilde gerçekleştireceği kaydedildi.

3/11
2 TAKVİYE YAPILDI

Fenerbahçe'de şu ana kadar 2 transfer gerçekleştirdi. Almanya Bundesliga 2'de gol krallığı yaşayan Serdar Dursun ve Alanyaspor'da başarılı bir performans gösteren Steven Caulker kadroya dahil edildi.

4/11
BAŞKANIN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertlilerin yüksek divan kurulu toplantısında şampiyonluk hedefinde olduklarını duyurdu. Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda camiasına seslenen Fenerbahçe Başkanı, “Türkiye’de futbolun rengini sarı-laciverte boyamak durumundayız. Pusulamız belli, şampiyon olacağız” dedi.

5/11
SAMPDORIA TAKİP EDİYOR

Hazırlık maçlarında Fenerbahçe’nin yıldızlaşan ismi olan Miha Zajc, İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria tarafından takip ediliyor. İtalya basınında yer alan haberlere göre Sampdoria'nın hedefinde Miha Zajc var.

6/11
TEKNİK DİREKTÖR ONAYLADI

Çizme basınında çıkan haberlerde Sampdoria’nın teknik direktörü Roberto D’aversa’nın Sloven yıldızın taktiğine uyacağını ve geçen sene de Genoa’da oynadığı için çok rahat uyum sağlayacağını düşünüyor.

7/11
TEKLİFE HAZIRLANIYORLAR

Serie A ekibi Sampdoria’nın kısa sürede Fenerbahçe’ye resmi teklif yapmayı düşündüğü ifade edildi. Sloven futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

8/11
KAMP DÖNEMİNDE YILDIZLAŞTI

Fenerbahçe'ye sezon başında geri dönen Miha Zajc kamp döneminde fazlaca forma şansı buldu. 27 yaşındaki orta saha 5 maçta 2 gol 2 asistle, toplamda 4 gole direkt etki etti. Öte yandan tecrübeli futbolcu, Zwolle maçından sonra Fürth mücadelesine de ilk 11'de başladı.

9/11
HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

27 yaşındaki futbolcu, “Fenerbahçe’ye transfer olduğumdan beri bekleneni veremedim. Bunun farkındayım. Ancak pes etmedim. Burada kalmak istiyorum. Bunu göstermek için de elimdeki şansı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Hocamızın yaklaşımı da işimi kolaylaştırıyor. Umarım bu sezon Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşarım” dedi.

10/11
27 MAÇTA 4 GOL 1 ASİST

2018-19 sezonun devre arasında Fenerbahçe’ye gelen Zajc sarı lacivertlilerde 1.5 sezonda 27 maça çıkarken 4 gol attı, 1 asist yaptı. Sloven futbolcu geçen sezon Genoa’da ise 33 maçta şans buldu, 1 gol, 3 asistle takımına katkı verdi.

11/11
KIEV MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde yeni sezona hazırlanan sarı-lacivertlilerde hazırlık maçları da devam ediyor. Fenerbahçe, özel maçta Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Sarı-lacivertlilerin 4 Ağustos Çarşamba günü saat 19.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımıyla oynayacağı hazırlık maçının biletleri, satışa sunuldu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol