“Kavga etmeye hazır ama farklı yollarını bulmuş…”
01.08.2021 - 11:06
1/7
Fenerbahçe’de herkes Vitor Pereira’yı merak ediyor… Başkan Ali Koç’un “daha olgunlaşmış” dediği Portekizli teknik adamın önceki döneme göre farklılıkları ise dikkat çekiyor.

2/7
* Eskisi kadar iddialı ama, önceki gibi “bu iş bitti. Ben Türkiye’nin üzerindeyim. Premier Lig’den isterlerken ben buraya geldim. Kıymetimi bilin” havası yok.

3/7
* Kendisine güveniyor ama, önceki gibi “dediğim kuraldır. Ben ne dersem o olur. Herşeyi ben bilirim” havasından kurtulmuş.

4/7
* Bir önceki dönemde futbolcuları tanımak için uğraşmıyordu, sadece taktisyendi. Şimdi psikolojik olarak destek veren tam donanımlı bir teknik direktör.

5/7
* Bir önceki dönemde bilime inanmıyor, futbolcu sahada topla idman yapar fikrindeydi. Yine bilgisayarları çok düşünmüyor incelemiyor ama kulübün sunduğu tüm iknaları tek tek inceliyor. İşin içine katmaya çalışıyor.

6/7
* Kavga etmeye, takımının haklarını korumak için savaşmaya hala hazır ama bunu daha stratejik yapmanın yollarını keşfetmiş.

7/7
* Daha önce futbolcularıyla belirli bir mesafede sadece taktisyendi. Hala baba olamamış ama bir seviyede abi konumuna yükselmiş durumda. (Fotospor)

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol