Fenerbahçe'ye 20'lik sambacı: Rodrigo Muniz
30.07.2021 - 18:30
1/6
Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı yıldız adayını takibe aldı. İngiltere’den Middlesbrough ve İspanya’dan Getafe’nin de radarında olan Rodrigo Muniz için Fenerbahçe detaylı bir araştırma yaptı, Flamengo’ya teklif yapmak için hazırlıklara başladı.

2/6
FENERBAHÇE'YE 20'LİK SAMBACI

Forvet hattına Serdar Dursun’u alan, Vedat Muriqi için de girişimlerini sürdüren Sarı-Lacivertliler bir golcüyü daha listeye ekledi: Rodrigo Muniz...

3/6
PEREİRA: ALALIM

Flamengo forması giyen Brezilyalı futbolcu, gözlemci ekibinin ısrarlı tavsiyeleri sonrası Vitor Pereira’ya sunuldu. Portekizli teknik adamın, detaylı araştırmanın ardından Muniz için, “Alalım” raporu vermesi üzerine yönetim kolları sıvadı.

4/6
DİEGO RİBAS AYRINTISI

20 yaşındaki forvet geçtiğimiz sezon yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çekti ve başarılı performansını bu sezon da devam ettirdi. Muniz için İngiliz ekibi Middlesbrough ve İspanya’dan Getafe’nin de girişimlerde bulunduğu kaydedildi. Fenerbahçe , hem oyuncuyla temasa geçip hem de Flamengo’ya cazip bir teklif sunmak için hazırlıklarına başladı. Bir dönem Sarı-Lacivertli formayı giyen ve futbol hayatını Flamengo’da sürdüren Diego Ribas’ın da bu transfer için aracılık edebileceği kaydedildi.

5/6
YILDIZLARLA REKABETTE

Rodrigo Muniz, genç yaşına rağmen Gabriel Barbosa, Bruno Henrique ve Pedro gibi yıldızlarla başarılı bir şekilde rekabet ederek kendini göstermeyi başardı. 20 yaşındaki golcü, ligde 9 maçta 3 gol atıp, 1 asist yaptı. Flamengo’nun, forvetteki oyuncu fazlalığı nedeniyle başarılı oyuncuyu gönderebileceği öne sürüldü.

6/6
4 MİLYON UERO

Fenerbahçe’nin teklif masasına 4 milyon Euro ile oturacağı iddia edildi. (Fanatik)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol