Fenerbahçe'de kim nasıl oynadı?
29.07.2021 - 10:54
1/7
Sarı-lacivertliler, Hollanda ekibi PEC Zwolle karşısında 2-0 öne geçti ancak sobelendi ve karşılaşma 2-2 bitti. Kanarya’nın golleri Tisserand ile Valencia’nın ayağından geldi.

FENERBAHÇE, ZWOLLE İLE BERABERE KALDI

Fenerbahçe 4. hazırlık maçında Hollanda ekibi PEC Zwolle ile 2-2 berabere kaldı. Kanarya, mücadelenin ilk yarısının sonunda Tisserand ile öne geçti, 48'de ise Valencia farkı ikiye çıkardı. Sarı-lacivertliler 68'de Mustafa Saymak, 82'de ise Landu'nun gollerine engel olamadı.

2/7
KİM NASIL OYNADI?

Teknik direktör Pereira yine üçlü savunma ile başladı. İlk 45'te etkisiz bir F.Bahçe vardı. Tisserand'ın golüne kadar net pozisyon neredeyse yoktu. Mesut ve Serdar Dursun bu bölümün formsuzlarıydı. İkinci yarının başında Mesut-Muhammed değişikliği geldi. F.Bahçe 15 dakikalık bölümde maçın en etkili futbolunu oynadı. Sonrasında ise oyuncu değişiklikleri nedeniyle tempo düştü ve rakibin golleri geldi.

3/7
MESUT ÖZİL

Fiziksel durumu eskiye oranla daha iyi olsa da kötü bir 45 dakika çıkardı. Top kaybı yüzdesi hayli yüksekti. İlk yarı sonunda yerini Muhammed'e bıraktı.

4/7
ENNER VALENCIA

İzin sonrası ilk kez forma şansı buldu. Güzel bir gol attı. Santrfor bölgesinde eldeki seçenekleri düşündüğünüzde yine 11'e en yakın oyuncu gibi görünüyor.

5/7
DİMİTRİS PELKAS

Topuk Yaylası bölümünde ağır antrenmanların etkisini hissetmişti. Ancak yavaş yavaş kendine geliyor. Takımın iyi isimlerinden biriydi.

6/7
FERDİ KADIOĞLU

Sakatlanana kadar performansı çok iyiydi. Sol çizgideki defansif dezavantajlarını hücumdaki etkinliğiyle kapatıyor.

7/7
MIHA ZAJC

Gönderilecekler listesinden orta alanın en iyi isimlerinden birine dönüştü. Dünkü maçın en dikkat çeken ismiydi. Yükselişi sürüyor... (Sabah)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol