Fenerbahçe'nin sağ bek listesinde Cedric favori
28.07.2021 - 14:10
1/11
Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına az bir süre kala Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hızlandı. Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın talebi üzerine sağ bek arayışında olan sarı-lacivertliler, gündemine birçok ismi dahil etti.

2/11
LİSTE ORTAYA ÇIKTI

Bir an önce bu mevkiye takviye yapmak için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe yönetiminin gündeminde önemli oyuncular var. İşte sarı-lacivertlilerin sağ bek listesi...

3/11
PEREIRA, CEDRIC DEDİ

Kanarya, teknik direktör Vitor Pereira'nın önerisiyle Portekizli oyuncu Cedric Soares'e yöneldi. Arsenal'in geçen sezon bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı 29 yaşındaki oyuncu, kulübünde forma şansı bulamadığı için ayrılığa sıcak bakıyor.

4/11
2 MİLYON EURO MAAŞ

Değeri 6 milyon Euro olarak gösterilen Soares için yönetim, planını da belirledi. Arsenal'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak ve oyuncuya da 2 milyon Euro maaş önerilecek. Hem sağ bekte görev yapabilen hem de 3-4-3'ün sağında oynayabilen yıldız futbolcuyla da kısa süre içinde temas kurulacak.

5/11
ALEIX VIDAL

Portekiz'in O Jogo gazetesi, Benfica'nın transfer listesinde yer alan 31 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertlilerin de gündeminde olduğunu yazdı. Fenerbahçe, tecrübeli futbolcuya 2 + 1 yıllık sözleşme ve yıllık 2.5 milyon Euro ücret önerdi.

6/11
BONSERVİSSİZ

Fenerbahçe'nin listesindeki isimlerden biri olan Aleix Vidal, son olarak Sevilla forması giydi. Sezon sonundan beri kulüpsüz olan 31 yaşındaki deneyimli sağ bekin güncel piyasa değeri 2 milyon euro... Kariyerinde Barcelona, Real Madrid altyapısı, Almeria ve Alaves gibi takımlarda forma giyen İspanyol yıldız, geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda çıktığı 19 maçta 1 asist yaptı.

7/11
SIME VRSALJKO

Atletico Madrid'de Kieran Trippier'in gölgesinde kalan ve yeterince şans bulamayan Hırvat oyuncu satış listesine kondu. İspanyol devi, Vrsaljko'nun satışından para kazanmanın yanı sıra oyuncunun ayrılmasıyla birlikte maaş bütçesinde de yer açmayı planlıyor.

8/11
SADECE 10 MAÇA ÇIKTI

29 yaşındaki Sime Vrsaljko'nun bonservisi İspanyol ekibi Atletico Madrid'de... Hırvat yıldız, 2009'da Dinamo Zagreb'den Genoa'ya transfer olmuştu. Sassuolo ve Atletico Madrid formaları giyen Vrsaljko, 2018-19 sezonunu Inter'de kiralık olarak geçirmişti. Hırvatistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Vrsaljko, geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla çıktığı 10 karşılaşmada 1 gol attı. Vrsaljko'nun Madrid ekibiyle olan sözleşmesi 2022'de sona eriyor.

9/11
AURELIO BUTA

24 yaşındaki sağ bek, Belçika Ligi takımlarından Royal Antwerp forması giyiyor. Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan Buta, kariyerine Benfica'da başladı ardından 2017'de kiralandığı Antwerp'e 2018'de kesin olarak transfer oldu. Angola asıllı Portekizli futbolcu, geride bıraktığımız sezon çıktığı 34 karşılaşmada 5 asiste imzasını attı.

10/11
FALAYE SACKO

Portekiz basının haberine göre; Fenerbahçe, Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'in sağ bek oyuncusu Falaye Sacko'yu transfer hedefleri arasına ekledi.

11/11
PİYASA DEĞERİ 3.5 MİLYON EURO

Portekiz ekibi Guimaraes'in 26 yaşındaki Malili sağ beki Falaye Sacko, kariyerine CSK Bamako takımında başladı. 2016'nın ocak ayında Macaristan'ın Ujpest takımından Guimaraes'e transfer olan Sacko'nun güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon euro... Mali Milli Takımı formasını 15 kez terleten tecrübeli futbolcunun takımıyla olan kontratı 2024'te sona eriyor. Geride bıraktığımız sezon toplam 30 karşılaşmada görev alan başarılı isim, 1 asistlik katkı sağladı. (Milliyet)

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol