Fenerbahçeli yöneticilerden Samatta'ya tepki! 'Hiç bilgisi yok...'
10.06.2021 - 11:11
1/4
Fenerbahçe'nin Tanzanyalı forveti Samatta'dan camiayı şaşırtan sözler geldi! Geldiği günden beri beklentileri karşılamaktan çok uzak olan Samatta, 'Aston Villa'ya geri döneceğim.' açıklamaları yaptı. Fenerbahçeli yöneticiler ise Tanzanyalı isme tepki gösterdi.

2/4
Fenerbahçe, zorunlu satın alma opsiyonu nedeniyle Samatta için Aston Villa takımına 6 milyon € ödeyecek. Fenerbahçe'ye kiralık gitmesinin bir hata olduğunu ifade eden Samatta'ya Fenerbahçe yöneticilerinden tepki geldi.

Tanzanyalı futbolcunun “Aston Villa'ya geri döneceğim“ açıklamasına şaşıran Fenerbahçeli yöneticiler, “Sözleşmesi hakkında bilgisi yok herhalde“ sözleriyle tepki gösterdi.

3/4
Fenerbahçe'nin Tanzanyalı golcüsü Ally Samatta, sarı-lacivertli yönetimi de şaşırtmayı başardı! 28 yaşındaki forvet, yurt dışında yaptığı açıklamalarda “Aston Villa'ya döndüğümde taraftarın beni nasıl karşılayacağını bilmiyorum. Fenerbahçe'ye kiralık gitmem hataydı“ ifadelerini kullandı. Ancak Tanzanyalı golcüyle ilgili ilginç gerçek ortaya çıktı.

4/4
6 MİLYON EURO ÖDENECEK

Samatta, sezonun tamamlanması itibariyle Fenerbahçe'nin bonservisli oyuncusu oldu. Ayrıca 3 yıllık kontratı daha var. Sözleşmesindeki zorunlu satın alma maddesi dolayısıyla Aston Villa'ya 6 milyon Euro ödenecek. Fenerbahçeli yöneticiler Samatta'nın bu açıklamasına “Kendi sözleşmesinden haberi yok herhalde“ tepkisini verdi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol