Fenerbahçe'de Muriqi planı! İlk temas kuruldu...
14.05.2021 - 10:22
1/8
2020-2021 sezonu boyunca en çok golcü konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, gelecek sezonun golcüsünü şimdiden planlamaya başladı. Rekor bonservis bedeliyle Lazio'ya satılan ancak İtalya'da beklenen performansı veremeyen Vedat Muriqi için ilk temas kuruldu.

2/8
ŞAMPİYONLUK ŞANSI MUCİZELERE KALDI

Sivasspor karşısında adeta yıkılan Fenerbahçe, şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Ligde zirve yarışındaki en yakın rakibi Beşiktaş'ın Karagümrük'e 2-1 kaybettiği 41. haftada Sivasspor'a 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, bu karşılaşmadan galibiyet çıkarabildiği halde Beşiktaş ve Galatasaray'ın önünde son haftaya 1 puan üstün girme şansını yakalayacaktı.

3/8
GOLCÜ SIKINTISI HİSSEDİLDİ

Adeta fırsat tepen Emre Belözoğlu ve öğrencileri, sezon boyunca gol yollarında yaşanan sıkıntıyı Sivasspor maçında da sıkça hissetti. Sezon başında kadroya katılan Valencia, Thiam, Cisse ve Samatta gibi golcü oyuncular, beklenen performansı veremedi.

4/8
GÖZLER YENİDEN MURIQI'DE

Yaz transfer döneminde 17.5 milyon bonservis bedeliyle Lazio'ya satılan Vedat Muriqi'yi mumla arayan sarı-lacivertliler, gözünü yeniden eski yıldızına dikti.

5/8
HEDEF TEMMUZ'A YETİŞTİRMEK

Fenerbahçe'nin hedefi temmuzda Topuk Yaylası'nda yapılacak kampa yeni transferlerin önemli bir kısmını yetiştirmek. Bu noktada Dorukhan Toköz ile söz kesen sarı-lacivertliler, Steven Caulker için de önemli mesafe kat etti.

6/8
İLK TEMAS KURULDU

Santrfor konusunda ise ilk sıcak gelişme bu hafta içinde yaşandı. Fenerbahçe yönetimi, geçtiğimiz sezon Lazio'ya 17.5 milyon Euro artı bonuslarla sattığı Vedat Muriqi'i transfer etmek için ilk temasını kurdu.

7/8
KİRALAMA PLANI

Kanarya, eski golcüsünü iki yıllığına kiralamayı amaçlıyor. Lazio kulübü ise oyuncuyu uygun bir fiyatla Fenerbahçe'ye kiralamaya sıcak bakıyor. İtalya'da düzenli forma şansı bulamayan Vedat ve ailesi de İstanbul'a dönme konusunda pozitif.

8/8
BELÖZOĞLU İLE ÇALIŞMAYI ÇOK İSTİYOR

Tecrübeli futbolcu, ayrıca eski takımındaki kaptanı Emre Belözoğlu'nun teknik direktör olduğu F.Bahçe'de yer almayı çok istiyor. Vedat Muriqi, bu sezon Serie A'da sadece 4 maça 11'de başlayabildi ve 1 gol kaydetti. Kosovalı forvet, karşılaşmaların çoğunda sonradan oyuna dahil oldu. (Sabah)

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol