Emre Belözoğlu: "Üzerimize düşeni yapalım"
11.05.2021 - 09:50
1/6
Bitime iki hafta kala lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde takibini sürdüren Fenerbahçe, Salı günü zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Sarı-lacivertliler, Ülker Stadı'nda Avrupa kupalarına kalmayı hedefleyen Sivasspor'u ağırlayacak. Kırmızı-beyazlılara karşı 3 puandan başka düşüncesi olmayan Kanarya, Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmada Beşiktaş'ın da Karagümrük'e karşı kaybetmesini bekleyecek. Siyah-beyazlıların yenilmesi durumunda alacağı 3 puanla zirveye çıkacak olan Fenerbahçe, liderin beraberlik ya da kazanması halinde ise umutlarını son haftaya taşıyacak.

2/6
EMRE BELÖZOĞLU'NDAN TOPLANTI

Sarı-Lacivertliler'in başında çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak takımı şampiyonluk havasına yeniden sokan Emre Belözoğlu, zorlu Sivas randevusu öncesinde takımla bir toplantı yaptı.

3/6
“HATA YAPAN HAVLU ATAR“

Hata lükslerinin olmadığını belirten başarılı hoca, “Hata yapan erken havlu atar. Eğer sonuna kadar mücadelemizi sürdürmek istiyorsak, Sivasspor maçını kazanmalı, son haftaya umutla bakmalıyız. Kazanmaktan başka çaremiz yok“ dedi.

4/6
“KAZANACAĞIZ“

Fenerbahçe camiasının şampiyonluğu hak ettiğini vurgulayan Belözoğlu, “Sizler taraftara layık olmak için verilen görevi özveri ve başarıyla yerine getiriyorsunuz. Kazanma hırsınızdan çok memnunum. Kalan iki maçı da kazanıp, kapanışı Fenerbahçe adına çok güzel kılacağız“ diyerek motivasyonu artırdı.

5/6
“ÖNCE BİZ KAZANALIM“

Emre Belözoğlu ayrıca takıma şöyle seslendi: “Önceliğimiz Sivasspor karşısında kazanmamız gereken 3 puan olacak. Daha önce de dediğimiz gibi son maçın son saniyesine kadar şampiyonluktan vazgeçmeyeceğiz. Rakiplerimize karşı saygımızı hep koruyacağız ama Beşiktaş'ın yine puan kaybetme olasılığını da unutmayacağız. Önce kendi üstümüze düşeni yapıp, Sivas'ı yeneceğiz. Rakibimizin de kaybetmesini bekleyeceğiz.“

6/6
“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPALIM“

Sonuç ne olursa olsun Fenerbahçe’ye yakışır bir kapanış yapmaları gerektiğini vurgulayan Emre Belözoğlu, “Kısa sürede çok önemli işler başardık. Eleştirilere en güzel cevabı sahada verdik. Olur ya da olmaz. Ama biz üzerimize düşeni yapacağız. Bunu camiaya borçluyuz” ifadelerinde bulundu. Belözoğlu, “Ne Sivas ne de Kayseri maçı kolay olacak. Ama bizim kazanmamak için hiçbir mazeretimiz yok” sözleriyle 6 puan hedefinin altını çizdi.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol