İşte 2022 model Fenerbahçe
10.05.2021 - 13:56
1/8
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe gözünü transfere çevirdi. Sarı-lacivertliler gelecek sezonun planlarına başladı. Gelecek sezona daha iddialı bir takımla başlamayı hedefleyen Fenerbahçe 3 oyuncuyla transfer penceresini açmayı hedefliyor.

2/8
İLK HEDEF EDIN VISCA

Fenerbahçe'de yaz döneminin ilk hedefi Edin Visca. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'un da kadrosuna katmak istediği Edin Visca için pazarlıklara başladı. Başakşehir ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Visca için Fenerbahçe 2 futbolcu ve para teklifinde bulundu.

3/8
ÖZİL, GIROUD İÇİN DEVREDE

Golcü transferine odaklanan Fenerbahçe'de Olivier Giroud ile temasa geçildi. Giroud, Arsenal'da Mesut Özil ile birlikte forma giymişti. Giroud transferinde Özil'in büyük rol oynadığı öne sürüldü. Fransız golcüyle sezon sonunda imzalar atılabilir.

4/8
DORUKHAN İLE ANLAŞMA TAMAM

Beşiktaş'ın sözleşme görüşmelerinde sonuç alamadığı Dorukhan Toköz, Fenerbahçe ile anlaştı. Sarı-lacivertli kulüp milli futbolcu için bonservis ödemeyecek.

5/8
MURIQI DE GÜNDEMDE

Sezon başında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi de sarı-lacivertli kulübün gündeminde. Fenerbahçe, Kosovalı golcüyü bir yıllığına kiralamak istiyor.

6/8
GELEN TEKLİFLER DİNLENECEK

Fenerbahçe'de takımdan ayrılacak oyuncular da kısa sürede belli olabilir. Sarı-lacivertliler talipleri olan Attila Szalai, Ozan Tufan, Mert Hakan Yandaş için belirlenen ücrette teklifler gelirse değerlendirilecek.

7/8
MBWANA SAMATTA'YA 3.5 MİLYON EURO

Samatta'ya 3.5 milyon euro teklif eden Club Brugge için de ilerleyen günlerde karar verilecek.

8/8
KANATLARA OYUNCU ŞART

Diego Perotti’nin sakatlığı, Bright Samuel Osayi ve Ferdi Kadıoğlu’nun gösterdiği performans sarı lacivertlilerde kanatlar için de çalışma yapmasına neden oldu. İki kanat oyuncusunu takıma dahil etmek için detaylı çalışmalar yapılıyor. [Milliyet]

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol