Fenerbahçe'ye transfer gol makinesi! 'Frey'i bize verin onu alın'
07.05.2021 - 10:33
1/10
Süper Lig'de zirve takibini sürdürmek isteyen Fenerbahçe'de hedef 3'te 3 yapmak. Ligin sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe'de öncelikli transfer konusu forvet. Sarı-lacivertli ekibin gündemine sürpriz bir isim gelirken kiralık gönderdiği Frey ile ilgili detay ortaya çıktı.

2/10
Süper Lig'de şampiyonluğa odaklanan Fenerbahçe kalan 3 maçını kazanarak lider Beşiktaş'ın puan kaybını beklemek istiyor. Öte yandan gelecek sezon için teknik direktörlük koltuğunda Emre Belözoğlu'nun ismi yüksek sesle dillendiriliyor.

3/10
BEKLENENİ VEREMEDİ

Önümüdeki sezonun kadro planlamasını yapan Fenerbahçe'de forvet konusu önelik durumunda. Fenerbahçe, özellikle Samatta'dan istediği verimi alamazken diğer hücumcuların katkısı sınırlı oldu.

4/10
FORVET TAKVİYESİ

Az ama kaliteli dokunuşlarla ortaya çok iyi bir takımın çıkabileceğini belirten Emre Belözoğlu'na göre, ilk 11'e 1 forvet, 1 stoper ve 1 kanat oyuncusu transfer edilmesi gerekiyor.

5/10
GÜNDEM MAREGA

Sözleşmesi süren Samatta, Ademi, Cisse ve Thiam'ın gönderilmesi gerektiğini düşünen genç teknik adamın aklındaki ilk isim Marega. Fenerbahçe'ye ise sürpriz bir teklif geldi.

6/10
YAMA SUZUKI İDDİASI

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği iddia edilen Japon golcü Yuma Suzuki için kulübü St Truiden'in istediği bonservis bedeli oldu.

7/10
FREY'İN PEŞİNDELER

St Truiden yönetimi Suzuki için 5 milyon euro talep ediyor. Ancak Belçika kulübü Suzuki'nin boşluğunu yine Fenerbahçe'den bu sezon Beveren'e kiralık olarak giden ve başarılı bir sezon geçiren Frey ile doldurmak istiyor.

8/10
F.BAHÇE'YE DÖNECEK

Beveren'de bu sezon ligde 27 maçta 12 gol atan ve 3 asist yapan Michael Frey'in gelecek sezon da Fenerbahçe'de olması bekleniyor.

9/10
FREY GELİRSE ÜCRET DEĞİŞECEK

St Truiden kulübü ise önümüzdeki yıl Suzuki'nin ayrılması halinde Japon golcünün yokluğunu Frey ile kapatmanın planlarını yapıyor. Eğer bu şekilde bir transfer gerçekleşmesi halinde ücretlerde de değişiklik olacak.

10/10
34 MAÇTA 17 GOL 4 ASİST

25 yaşındaki Yuma Suzuki, Japonya'da Kashima altyapısında oynadıktan sonra 2015'te A takıma yükseldi. 4 yıl Japonya'da oynadıktan sonra Belçika'da St Truiden takımına transfer olan Yuma Suzuki bu sezon ligde oynadığı 34 maçta 17 gol attı ve 4 asist yaptı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol