Fenerbahçe'ye yeni Pelkas! Genç yıldız Tzolis için harekete geçilecek...
06.05.2021 - 11:40
1/5
Bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun takımın başına gelmesinden sonra yükselen bir grafik çizdi. Yaptığı transferlerden istediği verimi alamayan Fenerbahçe sadece Pelkas'tan verim alabildi. Yunan oyuncu bu sezon özellikle deplasman maçlarında öne çıktı. Yeni sezon için transfer planlaması yapan Fenerbahçe yeni bir Pelkas için harekete geçti. Sarı lacivertliler Yunanistan'ın Paok takımında forma giyen Tzolis için harekete geçecek.

2/5
Ligin bitimine 3 hafta kala Fenerbahçe 76 puanla 2. sırada yer alıyor. Emre Belözoğlu ile 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Fenerbahçe'nin bir gözü cumartesi oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde olacak.

3/5
TRANSFERLER HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI!

Fenerbahçe'de bu sezon transferler istenilen katkıyı verememiş durumda. Samatta, Cisse, Lemos, Tisserand gibi oyuncular hayal kırıklığı yaratmış durumda. Diğer yandan en verimli transfer olarak Szalai ve Pelkas öne çıktı. Bu sezon özellikle deplasmanda Pelkas'tan çok iyi verim alan Fenerbahçe önümüzdeki yeni sezon için de transfer çalışmalarına şimdiden başlamış durumda.

4/5
FENERBAHÇE'DE HEDEF YENİ KANAT OYUNCUSU

Fenerbahçe bir kanat oyuncusu arıyor. Bruma bu ligde performansı iyi olan bir oyuncu. PSV, Bruma için 7 milyon Euro istiyor fakat Fenerbahçe bu bonservis bedelini vermez. (Volkan Demir - A Spor)

5/5
FENERE YENİ PELKAS: TZOLİS

PAOK'ta forma giyen kanat forvet Christos Tzolis gelecek sezon için Fenerbahçe'nin planlama yaptığı oyuncular arasında. Pelkas'tan üst düzey verim alan Fenerbahçe, ikinci bir Yunan oyuncu için harekete geçecek. Bu arada Tzolis pahalı bir oyuncu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol