Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık kararı! Takımın vazgeçilmez oyuncusuydu, yeni adresi...
06.05.2021 - 11:36
1/11
Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın arkasında ikinci sırada yer alan ve şampiyonluk umutlarını son 3 haftaya taşıyan Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık yaşanmak üzere. İşte sarı Lacivertli takımda yaşanan son dakika haberinin detayları...

2/11
FENERBAHÇE'DE BEKLENMEDİK AYRILIK

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de diğer yandan gelecek sezonun kadro ve transfer planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı Lacivertlilerde takımın vazgeçilmez ismiyle yollar ayrılıyor. İşte Fenerbahçe'deki son dakika gelişmesinin tüm ayrıntıları...

3/11
BEŞİKTAŞ'I TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

Fenerbahçe'de şampiyonluk umutları son 3 haftaya taşındı. Sarı Lacivertliler, Kadıköy'de Büyükşehir Belediye Ezurumspor'u 3-1 mağlup ederek lider Beşiktaş'ı takibini sürdürdü.

4/11
BEŞİKTAŞ'IN PUAN KAYBINI BEKLİYOR

Fenerbahçe son 3 haftada Beşiktaş'ın 2 maçta daha puan kaybetmesini bekleyecek. Beşiktaş bu hafta derbi maçında Galatasaray ile karşılaşacak. Siyah Beyazlılar Salı günü evinde Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Beşiktaş son hafta maçında Göztepe'ye konuk olacak.

5/11
BELÖZOĞLU'NUN HEDEFİ 3'TE 3

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, lider Beşiktaş'ın kalan maçlarda yaşayacağı olası puan kayıplarını hesaba katarak futbolcularının Ankaragücü, Demir Grup Sivasspor ve Kayserispor ile oynanacak maçlara konsantre olmalarını istedi.

6/11
GELECEK SEZON PLANLARI MASAYA YATIRILDI

Fenerbahçe'de bir yandan şampiyonluk hesapları yapılırken diğer taraftan gelecek sezonun transfer ve kadro planlamaları da yapılıyor. Henüz başkanlığa adaylığını koymayan Ali Koç'un Emre Belözoğlu ile bir araya gelerek gelecek sezona dair fikir alışverişinde bulundu.

7/11
FENERBAHÇE'DE SÜRPRİZ AYRILIK KAPIDA

Yapılan görüşmede bazı futbolcularla yolların ayrılmasına karar verilirken Fenerbahçe'de sürpriz bir ismin sezon sonunda takımdan ayrılacağı belirtildi. İşte Fenerbahçe'deki son dakika gelişmesinin detayları...

8/11
GUSTAVO'NUN TALİPLERİ ARTIYOR

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu döneminde 11'deki yerini kaybeden ve takımdan ayrılacağı konuşulan Luiz Gustavo'nun talipleri artıyor.

9/11
MARSİLYA'DAN GUSTAVO BOMBASI

Daha önce Lyon ve bazı Çin kulüplerinin listesine giren Brezilyalı yıldıza eski kulübü Marsilya da talip oldu.

10/11
BONSERVİS BEDELİ ÖDEMEK İSTEMİYORLAR

Fransız kulübünün, Gustavo'nun menajeri Roger Wittmann ile görüştüğü belirlendi. Ancak Marsilya'nın 2 yıl daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki futbolcu için bonservis bedeli ödemek istemediği öğrenildi.

11/11
FENERBAHÇE GELİR ELDE ETMEK İSTİYOR

Fenerbahçe ise Gustavo'dan transfer geliri elde etmeyi hedefliyor. Önümüzdeki günlerde Gustavo için yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol