Edin Visca transferini açıkladı! Mehmet Demirkol bombayı patlattı...
06.05.2021 - 11:32
1/11
Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol geçtiğimiz haftanın değerlendirmesini yaptığı programda bomba bir transfer açıklamasına imza attı. Edin Visca'nın gelecek sezon için yeni adresini açıkladı.

2/11
Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyon olan Medipol Başakşehir'de son 10 yıldır forma giyen ve performansı ile takımın 1. numarası pozisyonunda olan Edin Visca gündemden düşmüyor.

3/11
KÜME DÜŞME RİSKİ

Bu sezon takımdan ayrılanlar ve kötü performans sonrası Okan Buruk'la yolları ayıran İstanbul temsilcisi Aykut Kocaman ile anlaşmış, küme düşme hattından uzaklaşmak için büyük çaba sarf ediyorlar.

4/11
DEMİRKOL'DAN MAÇ YORUMU

Süper Lig'de son iki haftadır geriden gelen Başakşehir aldıkları 6 puan ile bitime 3 hafta kala rahat bir nefes aldı. Maç sonrasında Socrates Youtube kanalına konuşan spor yorumcusu Mehmet Demirkol karşılaşmayı değerlendirdi.

5/11
'MAÇ BAŞAKŞEHİR'E DÖNDÜ'

Başakşehir'de Junior Fernandes yoktan var ettiği bir gol attı. Ankaragücü defansını da kutlamak lazım. Başakşehir'de iki kez üst üste zor bir geri dönüş gerçekleştirdi. Maç Ankaragücü'ne giderken bir anda Başakşehir'e döndü.

6/11
'CHADLI FORVETTE OLMUYOR'

Son şampiyon Başakşehir'de Chadli'nin santrafor performansı pek olmuyor. Edin Visca inanılmaz futbol oynuyor. Edin Visca geçen seneden bile daha iyi futbol oynuyor. Özellikle merkez oynamaya başladıktan sonra.

7/11
'F.BAHÇE'YE GİDEBİLİR'

Oynadığı futbola övgü yağdıran ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Edin Visca'nın transferiyle ilgili de bombayı patlattı. Demirkol; 'Gelecek sezon Visca büyüklerden birinde forma giyecek, muhtemelen F.Bahçe'de forma giyecek ve çok değiştirir işi.' dedi.

8/11
5 YILLIK SÖZLEŞME UZATMIŞTI

Başakşehir ile sezon başında Edin Visca'nın sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatmıştı. Tecrübeli futbolcu bu sezon İstanbul temsilcisi ile 31 maçta forma giydi ve 6 gol 11 asiste imza attı.

9/11
'FUTBOLU SEVİYOR MU?'

Ayrıca Demirkol, Fenerbahçe'nin Erzurumspor'u 3-1 yendiği maçı da değerlendirirken Mesut Özil'e ayrı bir parantez açtı. Demirkol “Mesut transfer olurken de benim aklımda tek bir soru vardı 'Futbolu seviyor mu?'. Ama futbolu seven adam da bu yaşta Türkiye'ye gelmez. Bırakmazlar yani!'

10/11
'BIRAKIP GERİ DÖNMÜŞ'

'Atletico'su Roma'sı 'Manyak mısın nereye gidiyorsun! İki sene sonra gidersin' derler. Fenerbahçe sevgisini sorgulamıyorum ancak oyunu sevip sevmediği konusunda kuşkularım sürüyor. Sanki futbolu bırakıp geri dönmüş gibi çünkü.'

11/11
'MESUT BÜYÜK YETENEK'

Mesut'un fiziksel durumuna değinen Demirkol “Mesut'un belki fiziksel eksikliği var ama onu kapabilecek çok büyük yeteneğe sahip. Ama yeni sezona böyle giriş yapamaz. Olmaz yani! Seyirci bir süre sonra homurdanır“ dedi.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol