Fenerbahçe'de Samatta ile yollar ayrılıyor!
06.05.2021 - 11:28
1/9
Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun en büyük transfer hatası olan Ally Samatta ile gelecek sezon devam etmeyi düşünmüyor. Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; İngiliz kulübü Aston Villa'dan 1 yıl kiralık ve sonrasında 6 milyon Euro zorunlu satın alma şartlarıyla transfer edilen Tanzanyalı golcü için takım aranıyor. (Sabah)

2/9
BELÇİKA KULÜPLERİ DEVREDE

Samatta'nın Belçika'daki eski kulübü Genk ve Club Brugge tarafından istendiği öğrenildi.

3/9
4 MİLYON VE ÜSTÜ HER RAKAM 'KABUL'

Samatta'nın, Aston Villa'ya ödenecek bonservis olan 6 milyon Euro'ya gönderilmesi pek mümkün görünmüyor. Belçika kulüplerinin maksimum 4 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği ifade ediliyor.

4/9
ZARARIN BİR BÖLÜMÜ KARŞILANACAK

Fenerbahçe yönetiminin 4 milyon Euro civarında bir bedele de hayır demeyeceği belirtiliyor. Sarı-lacivertliler böylelikle 6 milyon Euro'luk zararın bir bölümünü karşılamış olacak.

5/9
TEDAVİYE YANIT VERMİYOR

Emre Belözoğlu, göreve gelir gelmez ilk iki maçta Samatta'ya 11'de yer verdi. Ancak istediği performansı alamadı. Sonrasında ise yıldız oyuncu yedek soyundu. Oyuna dahil olduğu Erzurumspor maçında hem kaçırdığı goller hem de vücut diliyle konsantre olmadığını gösterdi. Belözoğlu, tecrübeli forvete şans verse de bir türlü istediği karşılığı alamıyor.

6/9
“TRANSFERLERE KİMSE OLMAZ DEMEDİ“

Spor yorumcusu Gürcan Bilgiç ise Fenerbahçe'de forvetlerin durumunu ve sezon genelini değerlendirdi.

- Sezonun en çok transfer yapan takımı Fenerbahçe, hedeflediği verimi alabildi mi?

Şunu hepimiz itiraf edelim, yapılan transferlerin hiçbirine kimse 'olmaz' demedi. Bir iki isim dışında transferlerin doğruluğu tartışılmadı. Fenerbahçe sezona da iyi girdi. 5 maçta 11 puan topladı. Konyaspor yenilgisine kadar da her maTçını baskın oyunla oynadı.

7/9
“NEDENİ HAKEM HATALARIDIR“

Herkes gözünü santrforların üzerine dikti ama 37 maçın 26'sında gol yiyen bir takım var ortada. Bunların üstüne özellikle VAR'dan gelen çok ciddi yorum hataları eklendi. Konya, G.Antep ve G.Saray maçlarında goller gitti. Antalya maçında net penaltı iptal edildi. Alanya karşılaşmasında FIFA hakemleri ofsaytı yorumlayamadı. Yani Samatta'nın veya Cisse'nin verimsizliğinden ziyade, bugün F.Bahçe lider değilse çok ciddi hakem hataları da nedenlerdendir. Transfer her zaman risktir. İnsana yatırım yapıyorsunuz…

8/9
“DİNAMİK OYNUYORLAR“

- 7 maçta kaybetmeyen Emre Belözoğlu için Ankaragücü maçı nasıl geçer?

Emre Belözoğlu'nun çıkışı orta sahasına kavuşmasıyla oldu. Ozan, İrfan Can ve Mert Hakan'a Mesut Özil de eklendi. Müthiş bir pas hattı oluşturdular. Dinamik oynuyorlar. Erzurum maçındaki 28 pozisyon boşuna değil. Altay'ın sakatlığından doğan handikapı da bu özellikleriyle minimuma indirdiler.

9/9
“KAZANMANIN ANAHTARI GOL SAYISINDA“

Ankara'da da ilk yarım saatte sonucu alıp kulaklarını derbiye dikeceklerdir. Hikmet Karaman saldıran rakiplerini iyi avlayan bir teknik adam, kazanmak zorunda. Bu nedenle sarsaklığıyla ünlü Fenerbahçe defansının gol yememesi mümkün değil. Kazanmanın anahtarı atacakları gol sayısında.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol