Ozan Tufan bombası! 20 milyon euro karşılığında yeni takımı...
05.05.2021 - 12:54
1/11
Gerek Fenerbahçe'de gerek A Milli Takım'da sergilediği performansla Avrupa devlerinin radarına giren Ozan Tufan'la ilgili flaş transfer gelişmesi yaşanıyor. Transferin gözde ismi için pazarlık bile etmeyip 20 milyon euroluk bonservis bedelini ödeme kararı aldılar. İşte detaylar...

2/11
KARİYERİNİN EN SEZONU

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ozan Tufan, kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçirdiği bu dönemde birçok kulübün takibi altında. Yıldız futbolcu hem Fenerbahçe hem de Milli Takım’daki performansıyla transferin aranılan isimlerinden biri haline geldi.

3/11
TAM BİR JOKER

Milli futbolcu, Gökhan Gönül’ün cezalı, Nazım’ın sakat olması nedeniyle Erzurumspor karşısında sağ bekte görev yapmıştı.Ozan yıllardır oynamadığı bu bölgede forma giymesine rağmen çok iyi bir futbol sergiledi.

4/11
ALKIŞLANACAK PERFORMANS

26 yaşındaki futbolcu Erzurumspor karşısında kendi bölgesi olmamasına rağmen 6 ikili mücadele kazandı, 3 isabetli orta yapıp, 4 şut pası vererek alkışlanacak bir performans ortaya koydu.

5/11
14 GOLE DİREKT KATKI YAPTI

İstikrarıyla dikkat çeken Ozan Tufan bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 34 maçta 5 gol, 9 asistlik performansıyla 14 gole direkt katkı yaptı.

6/11
NORVEÇ MAÇINDA 2 SÜPER GOL

Ozan ayrıca A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Norveç'le oynadığı ve 3-0 kazandığı maçta iki müthiş gole imza atarak otoritelerin övgüsünü aldı. Yıldız futbolcu ile ilgili flaş transfer gelişmesi yaşandı.

7/11
CRYSTAL PALACE HAREKETE GEÇTİ

Ozan’ı isteyen takım çok ancak bu konuda ilk adımı atan Crystal Palace olacak. Premier Lig ekibi, elini çabuk tutarak 25 yaşındaki futbolcuya imza attırmak için kolları sıvadı.

8/11
2018'DE UÇAK BİLETİ BİLE ALINMIŞTI

Crystal Palace’ın Ozan Tufan’a ilgisi yeni değil. 2018 yılının ocak ayında başarılı oyuncunun transferi için tüm anlaşmalar yapılmış, uçak bileti bile alınmıştı.

9/11
SAKO'NUN SAKATLIĞI TRANSFERİ ENGELLEMİŞTİ

Ancak Sako’nun sakatlığı sonrası İngiliz ekibi son anda Ozan’dan vazgeçip Sörloth’u kadrosuna katmıştı. Crystal Palace bu kez Ozan’ı elinden kaçırmamaya kararlı.

10/11
PAZARLIK ETMEYECEKLER

İngiliz ekibi, Milli futbolcuyu çok istiyor. Bu nedenle sözleşmesinde yer alan ‘20 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesini kullanmayı planlıyorlar. Ozan Tufan’ın menaceriyle temasa geçen İngiliz ekibinin yetkilileri, oyuncu ile anlaşması halinde Fenerbahçe ile pazarlık bile etmeden 20 milyon euroyu vererek bu transferi hemen bitirmenin hesaplarını yapıyor. Zaten sarı-lacivertliler de bu rakamın altında gelecek bir teklifi kabul etmeyi düşünmüyor.

11/11
'PREMİER LİG'DE OYNAMAK İSTİYORUM'

Milli yıldız daha önce kariyeri ile ilgili yaptığı açıklamada “Yeni başlıyoruz daha. Önümüzde Avrupa Şampiyonası var, çok önemli. Her futbolcu gibi benim de hayalim yurt dışında kendimi göstermek, oralarda ülkemi temsil edebilmek. Premier Lig'de kendimi görmek istiyorum, inşallah bu da en kısa sürede gerçekleşir“ şeklinde konuşmuştu.

Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol