Emre Belözoğlu o isimlerin üzerini çizdi!
05.05.2021 - 01:38
1/26
Süper Lig'de zirve yarışından kopmayan Fenerbahçe bir yandan da yeni sezonun planlamasını yapıyor. Sarı Lacivertli ekipte ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. İşte o isimler...

2/26
FENERBAHÇE'DE AYRILIK RÜZGARI

Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 5 puan arkasında ikinci sırada yer alan ve şampiyonluk umutlarını son 3 haftaya taşıyan Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu gelecek sezonun kadro planlaması üzerine çalışmalar yapıyor. Emre Belözoğlu birçok ismin üzerini çizdi. Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı yaşanacak. İşte Sarı Lacivertlilerin yollarını ayıracağı o isimler...

3/26
ŞAMPİYONLUK UMUTLARINI SON 3 HAFTAYA TAŞIDI

Spor Toto Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın arkasında ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, rakiplerinin kazandığı haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında zorlanmadan galip gelmeyi başardı ve şampiyonluk umutlarını son 3 haftaya taşıdı.

4/26
DERBİDE BEŞİKTAŞ'IN PUAN KAYBINI BEKLEYECEK

Hafta sonu Galatasaray'ın Beşiktaş'ı konuk edeceği derbi haftasında Ankaragücü'ne konuk olacak Fenerbahçe, derbide Beşiktaş'ın puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

5/26
SON 3 MAÇINI KAZANMAK İSTİYOR

Sarı Lacivertli takımda tüm hesaplar Beşiktaş'ın derbi mücadelesinde Galatasaray'a puan kaybetmesi üzerine kuruldu. Ligde sırasıyla Ankaragücü, Demir Grup Sivasspor ve Kayserispor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de 3'te 3 yaparak Beşiktaş'ın Karagümrük veya Göztepe maçlarında yine puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

6/26
BİRÇOK OYUNCUYA VEDA EDİLECEK

Fenerbahçe'de şampiyonluk hesapları yapılırken diğer taraftan gelecek sezonun transfer ve kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı Lacivertlilerde sezon sonunda birçok oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor.

7/26
HAREKETLİ GÜNLER YAŞANACAK

Kadrosuna yaz transfer döneminde 18 ara transfer döneminde 4 olmak üzere toplam 22 oyuncu katan ve daha önce kadroda bulunan futbolcuları kiralık gönderen sarı lacivertlilerde hareketli günler yaşanacak.

8/26
İŞTE AYRILACAK İSİMLER...

Sezon içinde verim alınamayan ve kiralıktan dönecek birçok oyuncu ile Fenerbahçe yollarını ayırmayı planlıyor. İşte Fenerbahçe'nin sezon sonunda yollarını ayırması beklenen o isimler...

9/26
MAURICIO LEMOS

Şu an kadroda bulunan oyunculardan Mauricio Lemos performansı yeterli olmayan oyuncuların başında geliyor. Uruguaylı futbolcu ile yolların ayrılması düşünülen ilk isimlerden.

10/26
PAPISS CISSE

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve takıma katkısı beklentilerin altında kalan Papiss Cisse ile yeni sözleşme yapılamayacak.

11/26
SAMATTA

Aston Villa’dan 6 milyon Euro’lık zorunlu satın alma opsiyonu ile transfer edilen Mbwana Samatta hayal kırıklığı yaratan oyunculardan oldu. Tanzanyalı oyuncunun bonservisi alınacak ancak yeni sezon planlamasına düşünülmediğinden başka bir takıma satılacak.

12/26
HARUN TEKİN

Kalecilerden Harun Tekin’in sözleşmesi sona erecek ama performansına dayalı olarak yeni sözleşme yapılıp yapılmayacağına karar verilecek.

13/26
OYTUN ÖZDOĞAN

Yedek kalecilerden Oytun Özdoğan’ın da sözleşmesi bitiyor. Genç eldiven ile yollar ayrılacak.

14/26
MARCEL TISSERAND

Sezon başında kadroya dahil edilen Marcel Tisserand da teklif gelmesi halinde gönderilmesi düşünülen oyuncular arasında yer alıyor.

15/26
DIEGO PEROTTI

Uzun süredir sakat olan Diego Perotti ve menajeri ile sezon sonunda görüşme gerçekleştirilecek. Sağlık durumuna bağlı olarak Arjantinli yıldızın durumuna karar verilecek.

16/26
MAME THIAM

Süper Lig ekibi Kasımpaşa’dan transfer edilen ve katkısı yeterli bulunmayan Mame Thiam’a teklif gelirse satışına onay verilecek.

17/26
ZANKA

Fenerbahçe’de sezon sonunda kiralıktan dönecek oyuncular da olacak. Kopenhag’dan kiralık dönecek olan Mathias Zanka kadroda düşünülmüyor. Oyuncuya teklif gelirse gönderilecek. Gelmezse anlaşarak yollar ayrılmaya çalışılacak.

18/26
MIHA ZAJC

İtalya’nın Genoa takımına kiralan Miha Zajc’ın anlaşma gereği satın alma opsiyonu bulunuyor. İtalyan takımının oyuncuyu kadrosuna katması bekleniyor.

19/26
ALLAHYAR

Zorya Luhansk’ta forma giyen Allahyar Sayedmanesh gösterdiği performans ile dikkat çekti. 17 maçta 5 gol 3 asist yapan ve 2 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu var. Allahyar'ı Mircea Lucescu’nun yönettiği Dinamo Kiev'in kadrosuna dahil etmeyi planladığı belirtiliyor. Luhansk, opsiyonu kullanıp kâr elde ederek futbolcuyu Dinamo Kiev'e satabilir.

20/26
BARIŞ ALICI

Belçika’nın Westerlo takımında forma giyen Barış Alıcı da takıma geri dönecek. Barış Alıcı'nın elden çıkarılması bekleniyor.

21/26
BERKE ÖZER

Yine aynı takımda başarılı performans gösteren kaleci Berke Özer’in kadroda tutulması düşünülüyor.

22/26
OĞUZ KAĞAN GÜÇTEKİN

Konyaspor’a kiralık verilen Oğuz Kağan Güçtekin de Fenerbahçe’ye dönecek.

23/26
İSMAİL YÜKSEK

Süper Lig’e çıkma yarışının içinde olan Adana Demirspor’a kiralanan İsmail Yüksek takıma katılacak.

24/26
KEMAL ADEMI

Devre arasında Fatih Karagümrük’e kiralan ve hayal kırıklığı yaratan Kemal Ademi yeni sezon planlamasında olmayan oyunculardan.

25/26
NABIL DIRAR

Ara transferde Club Brugge’e kiralık gönderilen Nabil Dirar ile de yollar ayrılacak.

26/26
MICHAEL FREY

Sezon başında Belçika’nın Waasland-Beveren takımına kiralanan Michael Frey gösterdiği performans ile dikkatleri çekti. Ancak; 27 karşılaşmada 12 gol atan Frey’in sarı-lacivertlilerden ayrılması bekleniyor.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol