Marcel Tisserand: "Ben şampiyonluğa inanıyorum"
04.05.2021 - 01:21
1/7
Fenerbahçe'de Marcel Tisserand, BB Erzurumspor'u 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte Tisserand'ın sözleri...

2/7
ÖNDEKİ BASKIYI KALDIRAMADILAR“

Emre hocamız maçtan önce ilk dakikadan itibaren baskılı oynamamızı istedi ve biz de erkenden başladık ve golleri bulduk, bizim için çok önemli oldu. Sanıyorum önde yaptığımız baskıyı kaldıramadılar, cevap veremediler ve böyle bir sonuç ortaya çıktı.

3/7
“ÖNCEDEN ORTA YAPIYORDUK“

Çok topla oynadık, böyle bir maç olacağını bekliyorduk. Daha önce biraz daha zordu böyle oynamak, daha çok orta üstünden gitmeye çalışıyorduk ama daha çok topla oynayan taraf olduk ve bunu sakin yapıyoruz. Bizim için de önemli oldu.

4/7
“HEP YÜZDE 100'ÜMÜ VERİRİM“

Ben her zaman yüzde 100'ümü sergilemeye çalışan bir oyuncuyum, karakterim de bunu gerektiriyor. Şu anda bir Kovid salgını var, bu süreç nedeniyle taraftarımız yanımızda değil. Bu yüzde 100, yüzde 110'a da çıkabilirdi, taraftarın etkisi yüksek olacaktı. Ben Fenerbahçe'nin menfaati için yüzde 100'ümü sergileme yolunda gayretimi sürdürüyorum.

5/7
“ANKARAGÜCÜ MAÇI DA AYNI OLUR“

Oynayacağımız Ankaragücü maçı da, Erzurumspor maçına benzer olacak, onlar da kompakt durmaya çalışacak. Sivasspor daha sakin pozisyonda, topla oynamayı seven bir takım. Oynayacağımız maçlar için doğru analiz yapıp, ona göre hazırlanacağız.

6/7
“ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUM“

Takım olarak aslında iyi bir oyun ortaya çıkarabiliriz, kazanabilecek oyunu oynayabiliriz, potansiyelimiz var, karakter olarak sağlam oyunculardan kuruluyuz. Bizi izleyenleri mutlu edecek bir oyun sergileyebiliriz. Dinamiğimiz iyi, güçlü bir ekibiz. Geride kalan 9 puanı da almak istiyoruz ve ben başından beri şampiyonluğa inanıyorum. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak da önemli olacaktır.

7/7
“ÖNEMLİ GÜN, MUTLUYUM“

3 puanı almak çok önemliydi. Ben onur duyuyorum kazandığımız için. Fenerbahçe'yi takip eden herkes, böylesine özel bir günde kazandığı için mutludur, ben de kazandığımız için mutluyum.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol