Fenerbahçe'ye sürpriz telefon: "Alo Emre abi ben Muriqi"
03.05.2021 - 12:38
1/13
Sezon başında Fenerbahçe'den Lazio'ya 17.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Vedat Muriqi, İtalya'da bekleneni veremedi. Galatasaray ve Fenerbahçe, Kosovalı golcünün peşinde. Vedat Muriqi ise İtalya'da mutsuz. Lazio'da forma şansı bulmakta zorlanan Vedat Muriqi için son dakika transfer iddia gündeme bomba gibi düştü. İşte sürpriz transfer görüşmesinin detayları...

2/13
VEDAT MURIQI BOMBASI

Bu sezonun başında Fenerbahçe'den Lazio'ya 17.5 milyon Euro bedelle transfer olan Vedat Muriqi'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray, Kosovalı golcünün peşinde. Vedat'ın özel bir transfer görüşmesi gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşte sürpriz transfer görüşmesinin detayları...

3/13
REKOR BEDELLE LAZIO'YA TRANSFER OLDU

Fenerbahçe’den rekor bonservis ücretiyle İtalya’nın Lazio takımına transfer olan Vedat Muriqi, Çizme’de umduğunu bulamadı. 18.5 milyon euro bedelle gittiği ekipte istikrarsız bir görüntü çizen ve gol yollarında oldukça etkisiz kalan Kosovalı forvet bu hafta da büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

4/13
KULÜBEDEN ÇIKAMADI

Takımının geçtiğimiz hafta Milan’ı 3-0 yendiği maça yedek kulübesinde başlayan Muriqi, ancak 88. dakikada oyun sona ermek üzereyken sahaya sürüldü. Bu hafta ise Lazio yine evinde Genoa ile karşı karşıya geldi.

5/13
GENOA MAÇINDA SAHADA OLMASI BEKLENİYORDU

Gol düellosuna sahne olan mücadeleyi başkent ekibi 4-3 kazanırken eski Fenerbahçeli futbolcu maçı yedek kulübesinde tamamladı. Oysa ki bu maç öncesinde Çizme’de yapılan yorumlarda, Vedat Muriqi’nin Genoa karşısında sahada olması bekleniyordu.

6/13
CAICEDO'NUN SAKATLIĞINDA BİLE OYNAYAMADI

Çünkü takımın bir diğer santrforu Caicedo sakatlanmış ve 18 kişilik kadroya alınmamıştı. Geçtiğimiz haftaki Milan maçının ardından Ekvadorlu golcü bu maçta da yoktu ama bu durum, teknik direktör Inzaghi’nin Vedat’a forma vermesi için yine yeterli olmadı.

7/13
29 MAÇTA 2 GOL ATABİLDİ

45 yaşındaki teknik adam beş oyuncu değişiklik hakkını da kullandığı karşılaşmada Kosovalı forvete görev vermedi. Vedat Muriqi Lazio formasıyla bu sezon çıktığı 29 maçta 2 gol atabildi.

8/13
HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Lazio'da bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Vedat Muriqi'nin sürpriz bir transfer görüşmesi gerçekleştirdiği öğrenildi. İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu golcü oyuncunun yaptığı transfer görüşmesinin detayları...

9/13
EMRE BELÖZOĞLU'NU ARADI

Fenerbahçe'de yeni sezon için yapılacak transferler masaya yatırılırken önemli bir gelişme yaşandı. Takvim'de yer alan habere göre geçen yıl Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, sportif direktör ve teknik sorumlu Emre Belözoğlu'nu telefonla aradı ve Sarı-Lacivertli kulübe dönmek istediğini söyledi.

10/13
'İSTEDİĞİM ORTAMI BULAMADIM'

Vedat Muriqi'nin Belözoğlu'na “İstediğim ortamı bulamadım. Daha fazla ısrar etmenin çok da bir anlamı yok. Eğer beni tekrar aranızda görmek isterseniz, ben hazırım“ dediği ifade edildi.

11/13
VEDAT'A OLUMLU DÖNDÜ

Emre Belözoğlu'nun da Vedat Muriqi'ye çok olumlu yaklaştığı ve konuyu yönetimle paylaştığı da gelen haberler arasında. Ancak Vedat için satın alma değil kiralama seçeneği masada olacak.

12/13
VEDAT'A YILLIK ÜCRET VERİLMEYECEK

UEFA ile FFP anlaşması devam eden Fenerbahçe'nin, Vedat'ın yıllık ücretini vermeyi kabul edeceği, makul bir kiralama fiyatı ile Lazio'nun kapısını çalacağı da gelen haberler arasında.

13/13
SADECE 7 KEZ 11'DE FORMA GİYDİ

Vedat Muriqi, Lazio formasıyla 29 resmi maçta toplam 2 gole imza attı. Kosovalı golcü sadece 7 kez 11'de şans buldu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol