Fenerbahçe'ye yıldız isimden flaş hamle! Sözleşmesini feshetmek istiyor
03.05.2021 - 12:27
1/11
Spor Toto Süper Lig'de ligin son haftalarına girilirken, yeni sezon için kolları sıvayan Fenerbahçe, farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncuları için de yeni kararlar alacak... Haziran ayında 15 kiralık futbolcusunun kulüpleriyle olan sözleşmesi tamamlanacak olan sarı-lacivertlilere İsviçreli isimden flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

2/11
Spor Toto Süper Lig'de son viraja girilirken, yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren ekiplerden Fenerbahçe, lider Beşiktaş'ı takibi sürdürüyor.

3/11
Transferde kadroya katılacak isimlerin yanı sıra hali hazırda sarı-lacivertli formayı giyen ancak performansından memnun olunmayan bazı isimlerle de yollar ayrılacak.

4/11
Bu isimler yavaş yavaş netleşirken, sarı-lacivertlilerin farklı takımlarda kiralık olarak forma giyen bazı oyuncular için de yeni kararlar alması bekleniyor.

5/11
Bu isimlerden olan ve Fenerbahçe'de forma giydiği sezonlar boyunca performansı ile eleştiri konusu olan Michael Frey, Belçika Ligi'nde attığı gollerle dikkatleri üzerine çekerken, İsviçreli oyuncu için yeni gelişmeler yaşanıyor.

6/11
2018-2019 sezonunda Fenerbahçe'ye Zürich'ten transfer olan İsviçreli oyuncu Michael Frey, sarı-lacivertli formayla beklentileri karşılayamamıştı.

7/11
Önce Nürnberg'e kiralanan daha sonra da Beveren'e kiralanan 26 yaşındaki golcü, bu sezonu geçirdiği Beveren'de yıldızlaştı. Takımının en önemli parçalarından birisi haline gelen Frey, bu sezon boyunca toplamda 16 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

8/11
Emre Belözoğlu ve Erol Bulut önderliğinde alınan Samatta, Cisse, Valencia, Thiam gibi golcüler, Frey'in yakaladığı gol sayısına ulaşamadı.

9/11
Sarı-lacivertliler özellikle golcülerinden beklenen katkıyı alamazken performansıyla dikkat çeken ve kiralık sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan Frey için dönüş yolu açılabilirdi ancak flaş bir gelişme yaşandı.

10/11
Kiralık gittiği Waasland Beveren'de 16 gol+3 asistlik performansıyla dikkat çeken Michael Frey'in Fenerbahçe'ye dönmek istemediği belirtildi.

11/11
İsviçreli forvetin menajerinin sözleşme feshi için sarı-lacivertli yöneticilerle bir görüşme gerçekleştireceği ifade edildi. Frey'in Fenerbahçe ile 1 yıl daha kontratı bulunuyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol