Fenerbahçe'ye bir darbe daha! Tarihi tehlike, Şampiyonlar Ligi...
01.05.2021 - 13:26
1/11
Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Alanyaspor'a karşı kaybettiği 2 puanla büyük yara alan Fenerbahçe tarihi bir tehlike ile karşı karşıya. Süper Lig'in bitimine 4 hafta kala işte Fenerbahçe'de yaşananlar.

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Geçtiğimiz akşam Gökhan Gönül'ün kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fenerbahçe, Alanyaspor'a 2 puan bırakmıştı. Sarı lacivertliler şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

2/11
Bu sezon yaptığı transferle lige damgasını vuran Fenerbahçe'de Erol Bulut'un ayrılmasından sonra A Takım Futbol Direktörlüğü'ne Emre Belözoğlu gelmişti.

3/11
CİDDİ ENDİŞE YARATIYOR

Emre Belözoğlu yönetiminde Fenerbahçe aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Ancak sarı-lacivertli takımın bitime 4 hafta kala hem ikili averajda hem de 5 puanlık farkla lider Beşiktaş’ın gerisine düşmesi ciddi bir endişe yaratıyor.

4/11
BÜYÜK TEHLİKE

A Takım Futbol Direktörü Emre Belözoğlu ve takımı, kalan 4 maçta şampiyonluğu alamazsa hem sportif hem tarihi hem de maddi birçok sorun kapıda bekleyecek.

5/11
4'TE 4 ZORUNLU

Şu anda 5 puanlık farkın yanı sıra ikili averaj konusunda da Beşiktaş’ın gerisinde olan Fenerbahçe, kalan 4 haftada rakibinin tam 6 puan kaybetmesini umacak ve kayıpsız geçip 12 puanı hanesine yazdırmak zorunda olacak.

6/11
TARİHİ BİR SIKINTI

Ancak bu senaryoya göre kötü senaryo daha yakın duruyor. Zira Beşiktaş, ligde kalan 4 maçtan 2 kez kazanıp 1 kez berabere bile kalsa şampiyonluğu kazanma şansına sahip. Beşiktaş’ın şampiyonluğu halinde Fenerbahçe’yi tarihi bir sıkıntı bekleyecek.

7/11
İŞTE KAPIDAKİ BÜYÜK KORKU

Fenerbahçe tarihinde ilk kez 8 yıl şampiyonluğa uzak kalacak. En son 1989-1996 arası 7 yıl şampiyon olunamamıştı. Ayrıca takım kupasız 8. seneye girecek.

8/11
14 SENEYE ÇIKACAK

Şampiyonlukla gelecek direkt Şampiyonlar Ligi gruplarına gitme şansı bu sezon son kez olacak. Fenerbahçe, 2008’den beri Devler Ligi’ne katılamıyor. Bu hasret 14 seneye çıkacak.

9/11
GELİRLER KAÇACAK

Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi gelirleri pandemi döneminde kaçacak.

10/11
PSİKOLOJİK SIKINTI

Fenerbahçe’nin ezeli rakipleri kazanmaya devam edecek. Psikolojik açıdan büyük sıkıntı. Son 7 yılda Beşiktaş 2 ve Galatasaray 3 kez şampiyon oldu. Beşiktaş da 3. kez olmaya yakın.

11/11
SIFIR KUPA

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminden sonra Başkan Ali Koç rekor oyla geldiği görevinin 3. ve son senesini sıfır kupayla bitirecek.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol