Gürcan Bilgiç: "Ali Koç, 1 beraberlik hakkımız var demişti"
30.04.2021 - 02:27
1/6
Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin deplasmanda Alanyaspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

2/6
“4 GALİBİYET KALDI“

Rakipler birbiriyle oynayacak ve bu ligde hiçbir maçın adını koyamıyorsunuz. Dün oynanan maçlara da, Fenerbahçe maçına baktığımızda da bu öyle. Ali Koç, 6 maçta 1 beraberlik ve 5 galibiyet bizi şampiyon yapar demişti, 1 beraberlik alındı, 1 galibiyet alındı, 4 galibiyet kaldı.

3/6
“5 PUAN BÜYÜK AVANTAJ“

Beşiktaş'ın 6 puan kaybetmesi lazım, edebilir mi, edebilir ama etmeyebilir de. Fenerbahçe ve Galatasaray kalan 4 maçını da kazanabilir. 5 puan büyük avantaj, 2 beraberlik hakkı, 1 mağlubiyet hakkı doğdu, ligin boyu çok kısaldı.

4/6
“KİMSE İSTEDİĞİ GİBİ OYNAYAMADI“

Maçın kendi içine geldiğimizde, bence bu maçı iki takım teknik direktörü de rakip üzerinden oynamış. Çağdaş Atan nasıl durdururum planı içine girmiş, Emre Belözoğlu nasıl durdururum planına girmiş ve kimse istediği gibi oynayamamış.

5/6
“DURAN TOP VERMEYİN DEMİŞLER“

60. dakikada falan yapılan faul sayısı 7-7'ydi, böyle bir maç için çok az. Neden? Çünkü oyunculara duran top şansı vermeyin demişler. Mümkün olduğunca kaleden uzak tutun demişler.

6/6
“MAĞLUP DEĞİLSEN KAZANÇLISIN“

11'e 11 olduğunda Fenerbahçe kazanabilir derdim ama 1 eksik olduğunda beraberlik iyi sonuç olarak düşünülür ve 2 direkten dönen top da var, mağlup olmadığın için kazançlısındır.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol