Mert Hakan Yandaş'ın peşine düştüler
28.04.2021 - 11:49
1/11
Mert Hakan Yandaş'ı Kasımpaşa maçında takip eden scout ekipleri milli futbolcuyu beğendi. Transfer görüşmeleri başlarken Mert Hakan Yandaş'ın gelecek sezondan itibaren hangi takımda forma giyeceği ortaya çıktı. İşte transfer görüşmesinin tüm ayrıntıları...

2/11
MERT HAKAN YANDAŞ GELİŞMESİ

Fenerbahçe'de sezon başında Demir Grup Sivasspor'dan transfer edilen Mert Hakan Yandaş için transfer görüşmeleri menajerler aracılığıyla resmen başladı. Milli futbolcunun yeni adresi netleşti. İşte çok konuşulacak transferin ayrıntıları...

3/11
GELECEK SEZON PLANLAMALARI

Erol Bulut'un görevden alınmasının ardından Futbol A Takım direktörlüğüne getirilen Emre Belözoğlu ile çıkış yakalayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlamaları da yapılmaya başlandı.

4/11
GÖRÜŞMELER SEZON SONUNA BIRAKILDI

Şampiyonluk yolunda oyuncuların konsantrasyonu dağılmasın diye tüm görüşmeler sezon sonuna bırakıldı. Fakat Sarı Lacivertlilere bazı futbolcular için resmi teklif gelmeye başladı.

5/11
İSTEDİĞİ PERFORMANSI SERGİLEYEMEDİ

Bunlardan biri de Mert Hakan Yandaş... Sezon başında Demir Grup Sivasspor'dan bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Mert Hakan Yandaş özellikle ligin ilk yarısında beklenen performansı bir türlü sergileyememişti.

6/11
BULUT DÖNEMİNDE PARLAYAMADI

Erol Bulut döneminde istikrarlı bir şekilde forma şansı bulamayan milli futbolcu Emre Belözoğlu ile adeta küllerinden doğdu. Belözoğlu, Mert Hakan Yandaş'ı ilk 11'in değişilmez isimlerinden yaptı.

7/11
TORINO'DAN MERT HAKAN YANDAŞ HAMLESİ

Birçok kulüp Mert Hakan Yandaş'ı yakın takibe alırken İtalya Serie A ekiplerinden Torino'nun milli futbolcu için nabız yokladığı belirtildi. Torino scout ekibinin Mert Hakan Yandaş'ı izlemek için birçok kez Kadıköy'e geldiği ifade edildi.

8/11
LİGDE KALIRSA MERT HAKAN'I BİTİRECEK

İtalyan basınına yer alan habere göre Tornio, Serie A'da kalması durumunda Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe ile resmi transfer görüşmelerine başlayacak.

9/11
MENAJERLER ARACILIĞIYLA İLK TEKLİF

İtalya Serie A'da zor günler yaşayan Tornio'nun Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe yönetimine menajerler aracılığıyla teklif götürdüğü fakat resmi adımların Torino'nun ligdeki durumuna göre şekilleneceği belirtildi.

10/11
SİVASSPOR'DA PARLADI

Geçtiğimiz sezon Demir Grup Sivasspor formasıyla kariyerinin en iyi sezonunu geride bırakan Mert Hakan Yandaş 36 maçta forma giymiş ve 10 gol 5 asistlik performans sergilemişti.

11/11
FENERBAHÇE'DE İNİŞLİ ÇIKIŞLI PERFORMANS

Milli futbolcu bu sezon Fenerbahçe formasıyla inişli çıkışlı performans sergiledi. Mert Hakan Yandaş 33 maçta forma giydiği Fenerbahçe'de 4 gol atıp sadece 1 asist yapabildi. Belözoğlu'nun takımın başına getirilmesiyle forma şansı bulan Mert Hakan Yandaş'ın sezonun geri kalan bölümünde de ilk 11'de yer alacağı öğrenildi. (Milliyet)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol