Emre Belözoğlu’nun performansı Ali Koç’un planlarını bozdu
27.04.2021 - 11:56
1/7
Fenerbahçe'de Erol Bulut sonrasında takımın başına geçen Emre Belözoğlu'nun başarısı Başkan Ali Koç'un planlarını altüst etti.

2/7
FENERBAHÇE'DE EMRE BELÖZOĞLU RÜZGARI

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu rüzgarı esiyor. Emre Belözoğlu’nun takımın başına geçmesiyle yeniden şampiyonluk yarışının içine girmeyi başaran Sarı-Lacivertliler, başarılı teknik adamın takımın başında olduğu 5 maçta da birçok istatistikte Süper Lig’in lideri olmayı başardı.

3/7
PLANLAR BAMBAŞKAYDI

İşte Emre Belözoğlu'nun bu başarısı Başkan Ali Koç'un planlarını altüst etti. Başkan Koç sezon sonunda tüm teknik ekibi değiştirerek yabancı bir teknik adam getirmeyi planlıyordu.

4/7
İSTATİSTİKLERİ ALTÜST ETTİ

Ancak Emre Belözoğlu'nun istatistikleri altüst eden performansı Başkan Koç'u yeniden düşünmeyi sevketti. Kalan maçlardaki performansına bakılarak Emre ile devam edip edilmeyeceğine bakılacak.

5/7
KALMA İHTİMALİ YÜKSEK

Taraftar ve camiadan da büyük destek alan Emre Belözoğlu'nun yeni sezonda takımın başında kalma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Kadıköy'de rüzgar Belözoğlu'nun arkasından esiyor.

6/7
GENETİK KODLARA GERİ DÖNÜŞ!

Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından takımın başında 5 maça çıkan Emre Belözoğlu istatistiklerde müthiş bir farka imza attı. Fenerbahçe'nin maç başına topa sahip olma oranı yüzde 53'ten 62'ye, isabetli pas sayısı 369'dan 454'e, rakip ceza sahasında topla buluşma sayısı da 25'ten 31'e yükseldi. Şut ve isabetli şut oranları da yükseldi. Emre Belözoğlu bu oyun tarzını daha uzun süreye yaymak ve geliştirmek zorunda olduklarını da ifade ediyor.

7/7
90 DAKİKA İYİ FUTBOL İSTİYOR

Emre Belözoğlu, takımın oyun anlayışını maç içinde kopuk kopuk yerine getimesinden şikayetçi. İyi futbolun 90 dakikaya yayılmasını istiyor. (Takvim)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol