Fenerbahçeli yıldıza bir talip daha! Muriqi'nin bonservis rekorunu geçecek
24.04.2021 - 12:26
1/11
Süper Lig'de Erol Bulut'un ayrılığı sonrası Emre Belözoğlu ile ivme yakalayan Fenerbahçe'de şampiyonluk için ümitli konuma geldi. Sarı-lacivertli ekip bir yandan yeni sezon için çalışmaları için kollarını sıvadı. Yeni sezonda transfer için kaynak oluşturmak isteyen Kanarya, yıldız futbolcusuna gelecek teklif ile rekor kıracak.

2/11
Bu sezon Süper Lig'de istediği performansı yakalayamayan Fenerbahçe, Erol Bulut ayrılığı ve Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesiyle büyük bir ivme yakaladı. Lider Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde olan sarı-lacivertli ekip şampiyonluk için fırsat kolluyor.

3/11
23 TRANSFER FAYDA ETMEMİŞTİ

23 transfer gerçekleştiren Fenerbahçe'de gelen isimlerden beklenen katkının gelmemesi camiada büyük hayal kırıklığına neden olmuştu. Ne forvet bölgesinden ne de stoper bölgesinde istediğini bulamayan Fenerbahçe devre arası transfer döneminde de kadrosuna katkılar yaptı.

4/11
SZALAI VAZGEÇİLMEZ OLDU

Bu sezon başında Tisserand, Lemos, Serdar Aziz, Sadık'la başlanan ligde büyük savunma hataları ve yetersiz performans nedeniyle Fenerbahçe devre arasında 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Apollon Limassol'dan kadrosuna kattığı Attila Szalai performansıyla dikkat çekti.

5/11
MİNİMUM 25 MİLYON EURO

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve bu performansını Macaristan Milli Takımı'nda da gösteren Attila Szalai için minimum 25 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Fenerbahçe Yönetimi, Macar futbolcunun olası satışı için EURO 2020'yi bekleyecek.

6/11
SEVILLA DEVREDE

Newcastle United, West Ham United ve Aston Villa ile dirsek temasında olan Fenerbahçe'yle masaya oturmaya hazırlanan bir diğer kulüp de Sevilla oldu.

7/11
MONCHI TAKİP EDİYOR

Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin yakından takip ettiği Szalai için Fenerbahçe ile sezon sonunda masaya oturmaya hazırlanıyor.

8/11
RAPOR SUNDU

Jules Kounde gibi 60 milyon euroluk bir potansiyel yaratmak isteyen Sevilla sportif direktörü Monchi, potansiyel adaylar arasına Atilla Szalai'yi de aldı ve Macar futbolcunun transferi için Sevilla yönetimine raporunu sundu.

9/11
EURO 2020 BEKLENECEK

Macaristan'ın EURO 2020'de Portekiz, Almanya ve Fransa ile aynı grupta olmasını avantaja çevirmek isteyen Fenerbahçe, şu ana kadar Szalai için gelen tüm teklifleri bekletme kararı aldı.

10/11
TRANSFER İÇİN KAYNAK

Atilla Szalai'nin satışını EURO 2020'den sonra gerçekletirmeyi planlayan Fenerbahçe Yönetimi, Macar futbolcunun transferinden minimum 25 milyon euro bonservis geliri bekliyor.

11/11
MURIQI 18.5 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

Vedat Muriqi sezon başında Fenerbahçe'den bonuslar hariç 18.5 milyon euro bonservis bedeliyle Lazio'ya transfer olmuştu. Muriqi, Serie A, Şampiyonlar Ligi ve İtalya Kupası'nda çıktığı toplam 26 maçta 2 gol 1 asist üreterek şu ana kadarki performansıyla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol