Fenerbahçe'de flaş kararlar! Caner Erkin'in ardından şimdi de...
02.03.2021 - 15:09
1/13
Fenerbahçe, bıçak sırtında çıktığı Trabzonspor maçından öz güvenle ayrıldı. Caner Erkin'le başlayan 'cesur kararlar' devam edecek. İşte Fenerbahçe'deki son dakika gelişmeleri...

2/13
CANER KARARI ŞAŞIRTTI

Fenerbahçe'de zorlu Trabzonspor maçı öncesi teknik direktör Erol Bulut'un tercihi doğrultusunda Caner Erkin kamp kadrosuna dahil edilmemiş ve bu karar kamuoyunda büyük şaşkınlığa yol açmıştı.

3/13
DAHA ÖNCEDEN HABERİ VARDI

Maç öncesi ve sonrasında Caner Erkin'in yaptığı paylaşımlar gündem olurken milli futbolcunun kamp kadrosunda olmayacağının daha öncesinden belli olduğu öğrenildi.

4/13
SZALAI ÇOK BEĞENİLDİ

Attila Szalai'nin Trabzonspor karşısında sol bekte gösterdiği performans beğeni toplarken Caner Erkin'in ilk 11 şansının artık çok zor olduğu ifade edildi.

5/13
FATURA BULUT'A KESİLMEYECEK

Başkan Ali Koç ile sportif direktör Emre Belözoğlu, faturanın sadece teknik direktöre kesilemeyeceği konusunda hemfikir oldu. Erol Bulut'un şikâyetleri dinlendi. Önce takımdaki 7-8 oyuncuya sert uyarı yapılıp, yaptırım uygulandı.

6/13
BAŞKAN HOCAYI CESARETLENDİRDİ

Teknik direktör Bulut'a taraftarın özlediği futbolu oynatması konusunda telkinlerde bulunuldu. Alacağı her kararda arkasında olunacağı mesajı verildi. Başkan, kadro konusunda hocasını cesaretlendirdi.

7/13
'KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL'

Caner Erkin'in İstanbul'da bırakılmasıyla takıma 'Kimse vazgeçilmez değil' mesajı verildi. Bununla birlikte futbolcularla yapılan toplantılarda 'takım olma' konusunda çaba sarf etmeleri istendi.

8/13
ORTA SAHADADA ÜSTÜNLÜK KURDU

Maç öncesi herkes tarafından eleştirilen ilk 11, karşılaşma sonunda büyük övgü ve alkış aldı. Riskli gibi gözüken Mesut-Sosa-Mert Hakan orta sahası Trabzonspor'a üstünlük kurdu.

9/13
CANER'İN ARDINDAN...

Fenerbahçe'de bundan böyle isimler değil, mücadele eden futbolcular oynayacak. Kalan 14 maçta Caner-Ozan gibi bir anda kulübeye çekilen isimleri daha sık görebiliriz.

10/13
ÖZİL'İN PERFORMANSI ÜZDÜ

Bu arada Fenerbahçe'de Trabzonspor deplasmanının üzücü tarafı Mesut Özil'in performansıydı. 66. dakikada Bulut tarafından oyundan alınan tecrübeli oyuncunun, yanına giden hocasına tepki gösterdiği görüldü.

11/13
MESUT ÖZİL'E UYARI

Mesut'un bu noktada bir uyarı alabileceği gelen bilgiler arasında... Yönetimin 32 yaşındaki futbolcuya, “Maçın heyecanıyla anlık tepkiler vermek kamuoyunda yanlış anlaşılabilir“ diyeceği öğrenildi.

12/13
GUSTAVO MÜJDESİ

Öte yandan Fenerbahçe taraftarının merakla beklediği haber, kulüp sosyal medya hesaplarının yöneticisinden geldi. “Admin Gustavo paylaş“ diyerek günlerdir oyuncudan haber bekleyen taraftara müjdeli haber, Brezilyalı oyuncunun düz koşu yapan fotoğrafı ile verildi.

13/13
6 MAÇ KAÇIRDI

Gustavo, 2 Şubat'ta takımın Hatay'ı yendiği karşılaşmada sakatlanmış ve 6 maç (4 lig-2 kupa) kaçırmıştı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol