En-Nesyri transferinde Fenerbahçe'ye sürpriz rakipler
10.07.2024 - 10:32
1/5
Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacağı Lugano maçına kadar golcü transferini yetiştirmek istiyor. Sarı-lacivertlilerin listesinin ilk sırasında Youssef En-Nesyri yer alırken bu transferde Fenerbahçe'ye 2 rakip çıktı.

2/5
Sky Sport'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin En-Nesyri transferinde en güçlü rakibi Roma ve Suudi Arabistan ekibi Al Qadsiah.

3/5
Haberde Sevilla'nın futbolcu için 20 milyon euro talep ettiği belirtilirken takımların bonservisi karşılaması durumunda son kararı En-Nesyri'nin vereceği aktarıldı.

4/5
Ayrıca 3 takım içinden Al Qadsiah'ın mali yönden çok güçlü bir tekli yapacağı ifade edildi.

5/5
En-Nesyri geride bıraktığımız sezon Sevilla formasıyla 41 maça çıktı. 27 yaşındaki Faslı futbolcu bu karşılaşmalarda 20 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de kongre imzaları teslim edildi!
Fenerbahçe’nin yeni transferi Jhon Duran‘ın maliyeti belli oldu! İşte alacağı maaş
Bartuğ Elmaz'ın yeni adresi belli oluyor
Fenerbahçe'de stopere yeni aday: Ravil Tagir
Lincoln Henrique'ye Süper Lig'den talip
Rıdvan Dilmen'den Ali Koç'a transfer önerisi
Marko Guduric, Fenerbahçe Beko'ya veda etti
Fenerbahçe yeni formalarını tanıttı
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam