Bruno Alves Mourinho'ya Fenerbahçe'yi anlattı!
15.05.2024 - 12:41
1/9
Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile ilk teması Bruno Alves aracılığıyla kurduğu belirtildi. Bruno Alves, eski hocası Mourinho'ya Fenerbahçe'yi anlattı.

2/9
Aziz Yıldırım'ın adaylığını açıklamasının ardından teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getireceğini bildirmesi Sarı-Lacivertlilerde gündemi değiştirdi.

3/9
Süper Lig'de pazar günü Galatasaray ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Fenerbahçe'de gözler bir anda başkanlık seçimi ve teknik direktör konusuna çevrildi.

4/9
Aziz Yıldırım seçilmesi halinde teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getireceğini açıklarken, “Diğer arkadaşlar kazanırsa onların da Mourinho'yu getirmesini isterim“ ifadelerini kullandı.

5/9
Öte yandan Aziz Yıldırım'ın Portekizli teknik adamla ilk teması eski Fenerbahçeli Bruno Alves vasıtasıyla kurduğu öne sürüldü.

6/9
Sabah'ın haberine göre Bruno Alves eski hocası Mourinho'ya Fenerbahçe'yi anlattı.

7/9
Taraftarlardan övgüyle bahseden Alves'in Mourinho'ya, “Sana heyecanı iliklerine kadar hissettirirler. Sevgiyi de eleştiriyi de en yoğun şekilde görürsün.“ dediği belirtildi.

8/9
Bruno Alves'in sözleri şöyle: “Kazandığın tüm şampiyonlukları unut. Uzun süredir şampiyonluğa hasret kalan bu taraftara kupa hediye ettiğin zaman ortaya çıkacak coşkuyu anlatacak kelime bile bulamıyorum.

9/9
“Bugüne kadar ben ne yaşamışım“ diyebilirsin. Senin gibi başarı odaklı bir teknik adam için Fenerbahçe çalışılacak en ideal kulüp olur.“

Diğer Haberler
Fenerbahçe, En-Nesyri'yi KAP'a bildirdi
Edin Dzeko: ''Mourinho büyük karakter''
Szymanski: "Mourinho'nun söyledikleri bize yardımcı oldu"
Ferdi Kadıoğlu: ''Mourinho özel biri!''
İşte En-Nesyri'nin geleceği saat
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i
Fenerbahçe'nin rakibi Hull City
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol