Derbide tüm gözler Arda Güler'de olacak
04.06.2023 - 11:55
1/5
DERBİDE GÖZLER ARDA'DA
Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un ilk başlarda bir türlü ilk 11'de oynatmadığı ve sezonun son bölümünde formayı düzenli olarak verdiği Arda Güler, Galatasaray derbisini dört gözle bekliyor. (Fanatik)

2/5
DEV DERBİYE DAMGA VURMAK İSTİYOR
Büyük maçlarda Beşiktaş ve Trabzonspor da dahil olmak üzere asisti olmasına rağmen, henüz gol katkısı veremeyen Kanarya'nın 10 numarası, Nef Stadyumu'ndaki mücadeleye damgasını vurmak istiyor. Arda, zorlu karşılaşmada şovunu yapmak isterken, Avrupa'nın devleri de onun için tribündeki yerlerini alacak.

3/5
DEVLER TRİBÜNDE OLACAK
Kontratının yakın zamanda 2025 yılına kadar uzatıldığı resmi olarak açıklanan 18 yaşındaki futbolcu için İngiltere'den Liverpool, Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund ile Hollanda'dan Ajax'ın yetkililerinin, derbiyi takip edecekleri bildirildi.

4/5
“TARAFTARLARA HEDİYE VERECEĞİZ“
Avrupa'nın devlerinin gözlemcilerinin, özellikle genç yıldızı mercek altına alacağı bildirildi. Öte yandan Arda, ligi ezeli rakiplerine kaptırdıkları için üzgün olduklarını belirtirken, “Süper Lig'e noktayı Galatasaray derbisiyle yapacağız. Derbiyi kazanmak ve ardından Türkiye Kupası finaline moralli çıkmak istiyoruz. Amacımız, taraftarlarımızı mutlu etmek olacak“ ifadelerini kullandı.

5/5
LİGDE 19 MAÇTA 4 GOL 3 ASİST
Ligde son yedi maçta da 11'de sahne alan Arda, şu ana kadar bu kulvarda 19 karşılaşmada dört gol ve üç asistle klasını gösterdi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol