Fenerbahçe'de elde var hüzün
01.06.2023 - 11:03
1/12
FENERBAHÇE'DE ELDE VAR HÜZÜN
Şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de başarısızlığın fatura sahibini arıyor. Büyük umutlarla takımın başına getirilen Jorge Jesus'un saha kenarında, yönetimin de saha dışında yaptığı zincirleme hatalar dikkat çekiyor. İşte şampiyonluk hasretini 10. yıla taşıyan o hatalar:

2/12
JESUS’UN HATALARI
Adaleti sağlayamadı. Arda Güler ve Miha Zajc gibi yetenekli oyuncuları rotasyonda kullandı. Arda yarıştan koptuktan sonra Ali Koç'un baskısı ile 11'de yer buldu. Forma adaletine oyuncuların inancı kalmadı ve yerli oyuncuları küstürdü. Bazı formsuz oyuncular üzerinde gereğinden fazla ısrar etti.

3/12
İNADI KAYBETTİRDİ
Üçlü savunma ve rotasyon inadı özellikle kritik maçlarda çok can yaktı. Trabzon (D), G.Saray ve Beşiktaş maçları kaybedildi. Sürekli kadroyu değiştirdi, bu başlarda alkış alsa da kadro istikrarı ilerleyen haftalar mumla arandı. Doğru 11'ini lig bitiminde bulabildi. İş işten geçti.

4/12
ZAAFLARA ÇARE BULAMADI
Kendi sistemi çözüldükten sonra buna çare bulamadı. Rakip analizleri zayıftı. Süper Lig'i hafife aldı. Basit gol yeme ve defans arkasına atılan toplar çok can yaktı.

5/12
AKLI BREZILYA'DA KALDI
Brezilya Milli Takımı'nın başına geçme fikri aklını karıştırdı. Dünya Kupası sonrasında eski halinden çok uzaktaydı. Ciddi konsantrasyon kaybı yaşadığı açıktı.

6/12
KIRILMA MAÇLARINDA YIKILDI
Beşiktaş derbide 10 kişiyle fark attı. İstanbul ve Giresun mücadelelerinde avucunun içindeki maçları verdi. Bu üç maç Galatasaray'a can suyu Fener'e yıkım oldu.

7/12
YANLIŞ TRANSFERLER
Bruma, Jashua King, Arao, Henrique, Pedro, Samet Akaydın gibi aldırdığı isimler katkı sağlayamadı. Transfer konusu Jesus'un sınıfta kaldığı en önemli madde oldu.

8/12
KADERİ KUPAYA BAĞLI
Sözleşmesi sezon sonu bitecek Jesus'un Türkiye Kupası'nı kazanması halinde takımda kalabileceği aksi bir durumda ise veda edileceği öğrenildi. Suudi Arabistan Milli Takımı için adı geçen Portekizli'nin bu cazip teklifi değerlendirebileceği konuşuluyor.

9/12
YÖNETİMİN HATALARI
Yönetimin hataları ise şu şekilde...

10/12
YANLIŞ KADRO MÜHENDİSLİĞİ
Transferde yine sınıfta kalındı. Rakipler yıldız transfer ederken Fenerbahçe vasat oyuncuları takıma doldurdu. Bruma, Oosterwolde, Samet gibi isimlerin gelişini kimse anlamadı.

11/12
DERBİLERE PRİM VERİLMEDİ
Rakipler büyük maçlarda galibiyete önemli primler verirken, Fenerbahçe yönetimi oralı olmadı.

12/12
SADECE DEMEÇLE YETİNDİ
Hakem hataları ve TFF kararları sonrasında yönetim masaya yumruğunu vuramadı. (Sözcü)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol