Gürcan Bilgiç: "Fenerbahçe'nin rakibi kendisi"
16.05.2023 - 10:21
1/6
GÜRCAN BİLGİÇ'TEN YORUMLAR
Sabah Gazetesi yazarı Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe-Trabzonspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. İşte Bilgiç'in görüşleri...

2/6
FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ KENDİSİ!
Fenerbahçe'nin artık puan kaybetme lüksü yok. Trabzonspor karşılaşması 3 puan için önemli. Oyuncuların sorunu rakipten çok kendileriyle. Galatasaray'ın alacağı sonuç ne olursa olsun baskı ile baş edemiyorlar. Önde götürdükleri, avantajlı oldukları iki karşılaşmayı da yönetemediler. Gözleri rakipte değil, saatte kaldı. Maçı bitirmek için oynadılar. Kenar yönetim de bunu seyretti. Halbu ki tecrübeli oyunculardan farklı şeyler istemeleri, onların sorumluluk almasını sağlamaları lazım. Ama perşembe günkü maç, Galatasaray'dan bağımsız kendi hikâyesi olan bir 90 dakika olacak.

3/6
TARAFTARLARA BORCU VAR
Rakibe göre oynayan bir teknik direktöre sahip değiller. Çok büyük dirençle karşılaşacakları bir maçta oyunu yönetmek zorundalar. Her şeyden öte bu sezon ilk kez bir büyük maç kazanma şansları var. Jesus ve takımı bu galibiyeti Fenerbahçe taraftarına vermek zorunda. Takımın defans ve ön taraf kurgusu aşağı yukarı belli. Maçta tüm gözler Arda Güler ile Valencia'nın üzerinde olur. Trabzonspor da bunun önlemini alacaktır. Ama rakibe kolay pozisyon vermek gibi bir zaafları var. Sezon boyunca bunu yaşadılar. Her şey Fenerbahçe'nin ön baskısında kazanacağı toplara bağlı.

4/6
ŞİFREYİ İLK ONLAR ÇÖZDÜ
Fenerbahçe'nin şifresini ilk çözen takım Trabzonspor olmuştu. Merkezi iyi kapattılar, baskıyı karşıladılar ve hızlı ataklarla da pozisyon bulup kazandılar. Bjelica da bunu yorumlayacak kadar zeki bir teknik adam. Çok sert ve korakor oynayan bir Trabzonspor takımı göreceğiz. İşte bu yüzden Fenerbahçe'nin bireysel yetenekleri (Arda, Valencia) iyi bir günde olmak zorundalar. Trabzonspor'un kalbi Abdülkadir. Yürekten oynuyor, her şeyini veriyor. Muhakkak topu onunla buluşturmaya çalışacaklar.

5/6
HAKEME GÜVENMİYORUM
Abdulkadir Bitigen bu sezon Fenerbahçe maçlarında sonuca etki eden kararlar verdi. Son Karagümrük karşılaşmasında VAR da ona katıldı. Ümraniye mücadelesi tam bir felaketti. Sanki birisi 'Maçta böyle düdük çal' demiş gibi performans gösterdi. Güvendiğim bir hakem değil. Böylesi bir maç için değil, yapılacak seçimler arasında en son sıradaki isimdi.

6/6
TRİBÜN TERS DE TEPEBİLİR
Eğer Galatasaray'ın puan kaybı olursa seyirci maça farklı asılacaktır. Fenerbahçe taraftarı bu galibiyeti hasretle bekliyor. Sert bir atmosfer yaşanır. Ama tribün psikolojisi, Fenerbahçeli futbolcuların aleyhine de dönebilecek durumda. Bu gerilim muhakkak sahaya yansıyacaktır. Kart sayısı artar. Dediğimiz gibi takımın taraftara galibiyet borcu var.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol