Galibiyete kim yakın? İşte dev derbi için tahminler...
06.01.2023 - 13:16
1/9
DEV DERBİ İÇİN FLAŞ TAHMİNLER
Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sahne olacak. Tüm Türkiye'nin merakla beklediği dev derbide Fenerbahçe ile Galatasaray 397'inci kez karşı karşıya gelecek. Derbi öncesi önemli isimler flaş tahminlerde bulundu. İşte detaylar... [Milliyet]

2/9
“FENERBAHÇE FAVORİ“

Bülent Uygun: Derbi tamamen taktik savaşların verildiği, stres ortamlarının en yüksek seviyede yaşandığı, aylar öncesinden herkesin hazırlandığı, hocalar olarak sahanın her milimini yaşayarak 90 dakikayı günlerce kafasında oynadığı ve mücadele ettiği görsel şov. Bu görsel şovda Fenerbahçe hem seyirci avantajı hem takım kadrosu kalitesiyle bir adım önde. Fenerbahçe derbinin favorisi konumunda.

3/9
“BU MAÇIN SKORUNU KİMSE BİLEMEZ“

Mustafa Kocabey: Galatasaray 6'da 6 yaparak özgüveni tavan yaptı. Derbi maçları olduğu zaman Türkiye'de hayat duruyor. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hiçbir lig maçına benzemeyen bir maç. Bu maçın skorunu kimse bilemez. Fenerbahçe'nin kendi sahasında olması büyük bir avantaj ama son yıllarda Galatasaray, Kadıköy'de iyi maçlar çıkardı. İki takım da kazanmak isteyecek. Çok zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. Gönlüm Galatasaray'dan yana ama iyi oynayan kazansın.

4/9
“FENERBAHÇE 2-0 KAZANIR“

Ogün Temizkanoğlu: Ben Fenerbahçe'nin saha ve seyirci avantajını iyi kullanacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı avantajları çok daha fazla. Fenerbahçe derbiyi 2-0 kazanır.

5/9
“İBRE GALATASARAY'DAN YANA“

Emre Aşık: İki takım da formda. Jesus ve Okan Buruk'un açıklamalarından yola çıkarsak planları tabii ki kazanmak üzerine. Bu derbide beraberlik Galatasaray'ın işine gelir. Galatasaray'ın daha kontrollü başlayacağını düşünüyorum. Jesus bu derbiyi mutlaka kazanmak isteyecektir. İki takım da galibiyet için çıkacak ama beraberlik Galatasaray'a yarar. İbre Galatasaray'dan yana. Ben Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Gollü ve seyir zevki yüksek bir karşılaşma bekliyorum.

6/9
“GALATASARAY YENİLMEYECEKTİR“

Serhat Ulueren: Galatasaray'ın yenilmeyeceğini düşünüyorum. Deplasmanda daha iyi oynuyorlar. Muhtemelen Icardi'yi yedek soyunduracak Okan hoca. Fenerbahçe maça seyircisinin de desteğiyle baskılı başlayacak. İki takım lehine olan hakem hatalarından dolayı gergin bir derbi olacak. Dünya Kupası sonrası iki takımın da hakemler tarafından kollandığı aşikar. Ben kırmızı kartlı ve gollü bir beraberlik bekliyorum. Stresli olacak olan taraf Fenerbahçe olacak. Mutlaka kazanmak isteyen taraf Fenerbahçe olacak. Galatasaray biraz daha kontrollü başlayacak. Eğer Galatasaray, Gomis veya başka bir oyuncusuyla golü bulursa ilk 30 dakikada maç tamamen Galatasaray'ın lehine de dönebilir. Şartlar ne olursa olsun Fenerbahçe'nin bu baskıyla baş edebileceğini düşünmüyorum. Bu derbileri yaşamış oyuncusu çok yok. Psikolojik avantaj Galatasaray'dan yana. Öncelikle beraberlik. İki taraftan biri kazanacaksa Galatasaray kazanır diyorum.

7/9
“BOL GOLLÜ BİR DERBİ OLABİLİR“

Fatih Akyel: Derbide Fenerbahçe kendi saha ve seyirci avantajını kullanmak isteyecek. Galatasaray ise deplasmanda kaybetmek istemeyecek. Galatasaray yenilmeden dönmek isteyecek. Bol gollü bir derbi izleyebiliriz. Şampiyonluk yarışında diğer takımlar araya girmek istese de Fenerbahçe ve Galatasaray arasında bir yarış olacak. Galatasaray, Ankaragücü karşılaşmasında iyi oynayamadan kazandı. Fenerbahçe ise Trabzonspor mağlubiyeti sonrası Hatayspor ve Antalyaspor galibiyetleriyle moral buldu. Burada skoru defans oyuncuları ve kalecilerin tutumu belirleyecektir. Derbinin gollü geçeceğini düşünüyorum. Galatasaray'ın daha kontrollü olacağını düşünüyorum.

8/9
“BASKI FENERBAHÇE'DE“

Levent Tüzemen: “Galatasaray, Ankaragücü karşılaşmasını kazanarak yeniden liderliğe oturdu. F.Bahçe, evinde lider G.Saray'ı ağırlayacak. Derbiye lider gitmek ciddi bir öz güven yaratır, psikolojik üstünlük kurmayı sağlar. Riske girecek ve baskıyı hissedecek takım F.Bahçe'dir. G.Saraylı oyuncuları, Okan Buruk sakin kalmaları konusunda motive etmeli, kendisi de maçı tribünlerden gelecek her türlü baskıya rağmen 90 dakika ayakta izleyip yönetmeli. Okan hoca derbiyi oyuncuları ile birlikte oynamalı.“

9/9
“JESUS FUTBOLU, BURUK LİGİ“

Gürcan Bilgiç: Jesus futbolu çok iyi biliyor, Buruk ise Süper Ligi. Taktikler, stratejiler elbette olacak. Ama derbiler “mental“ maçlardır. Kazandığı maçın ardından Buruk'un “Onlar bizden çok dinlendi“ demesi bile bu yönde bir hamle. “Mazeret“ de diyebilirsiniz, rakibin dengesini bozmak için de. Bugünün şartlarında “nasıl durdururuz“ diyen ise Okan hoca…

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol