Fenerbahçe'de derbi öncesi Samandıra'dan son gelişmeler!
06.01.2023 - 13:13
1/8
F.BAHÇE'DE SON DURUM
Süper Lig 18. haftasında Kadıköy’de oynanacak derbiye iki gün kala, Fenerbahçe'nin son durumunu gözlemlendi. İşte Samandıra'dan son gelişmeler...

2/8
ARAO KİLİT İSİM KONUMUNDA
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un derbi 11’inden 8 futbolcu belli olurken, forvet hattında son kararın verilmediği öğrenildi. Sarı lacivertlilerde, Willian Arao’nun orta sahadaki rolü takım için kilit konumda olacak.

3/8
EN BÜYÜK AVANTAJI JORGE JESUS!
Fenerbahçe’nin en büyük avantajı saha kenarında Jorge Jesus gibi bir tecrübe abidesine sahip olması… Kadrosu kaliteli ve istikrarlı. Kulübeden de ciddi skor katkısı alınıyor. Yerli oyuncu sorunu da yok. Tek eksik Joao Pedro; tüm oyuncular hazır, derbiyi bekliyorlar. Hücumda Batshuayi, Valencia ve King gibi formda oyuncuları var. Hücum oyuncularıyla rahat gol buluyorlar. Emre Mor, İrfan Can ve Rossi gibi silahları çok tehlikeli. Fenerbahçe'den galibiyet bekliyorum.

4/8
İLK 11’İN 8’İ BELLİ
Fenerbahçe'de ilk 11'in sekizi belli: Altay, S.Aziz ve Szalai, Osayi, Ferdi, Arao, Crespo ve King… Jesus kanat ikilisi ve ikinci santrfor kararını vermedi.

5/8
VALENCIA 11'E YAKIN
İyileşen Enner Valencia ilk 11'e yakın isim. Batshuayi formda ancak top kaybı sayısı nedeniyle yedek kalacak gibi… Emre Mor, Rossi, İrfan Can ve Lincoln'den ikisi kanatlara geçecek.

6/8
3'LÜ SAVUNMA SÜRPRİZ OLMAZ
Jorge Jesus'un üçlü savunma ile derbiye çıkması sürpriz olmaz. Ancak Beşiktaş ve Trabzon maçlarında sistemle galibiyet çıkmaması düşündürüyor.

7/8
ORTA SAHA ARAO'DA!
Orta alanın anahtarı Willian Arao'da olacak. Hem stoperleri üçleyecek hem de hücumları destekleyecek. Presi de o başlatacak.

8/8
GOMIS'E ÖZEL ÖNLEM
Bafetimbi Gomis'e göre hazırlık yapılıyor. Formda golcüyü, Serdar Aziz ve Attila Szalai dönüşümlü olarak savunacak.[SÖZCÜ]

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol